Evrim ZRaporu hoşbuldum z raporum. Keyiflerine ve işlerine göre post kitleyip silen adminlerden sonra işte mis gibi bir hoşgeldin ♥️
deleted77 Evrim az önce biri bana sataştı burda işte beni ordan biliyor ama burda linç yaptığımı düşünüyor sırf linçlemek gıybet için gelmiş malesef dedikodu yapınca ele ben geçiyor anlamış değilim 🤔
Deleted5 deleted77 hahah onlarla baş edecek delikanlı var mı aramızda 😂hayyatta bulaşmam şerim şerim üstünüze İşerim hesabı onlarınki
Nietzsche DolunaydaKurtKadinaDonustum canım ne gecesi ,gece mi kaldı bizde . Benim bebe sağolsun bazen gece 2 de uyuyor ,ne ara yapayımda duşa gireyimde sahura kalkayım 🙄 çok yorgun oluyorum yetişemem hepsine. Ben istesemde şartlar izin vermiyor bu ara
DolunaydaKurtKadinaDonustum Nietzsche Ooo cok zor ozaman.benim cocuklar erken uyuyor bize zaman kaliyor cok sukur 😍
Nietzsche DolunaydaKurtKadinaDonustum sana helal olsun ,bir de çocuklar yazmışsın. Benim bitane var normalde sorun olmuyor ama ramazanda saatler sıkıntı
deleted77 Nietzsche evet tam cahil dedikoducu bir bayan allah akıl fikir versin ciddi anlamda gıybetten besleniyor belli ki 🤷♀️ Açıklama yaptım sensin o dedi banada kız 😂