Rabia Deryasss iki çizgi çıktiysa Ve esit koyulukta olduğu gün 24 saat icinde yumurtaniz catlar bu nedenle pozitif olan gün ve ertesi gün degerlendirilmelidir
Mirr Rabia anladım canım ewet birkaç gün geçse bile insanın dengesi altüst oluyor hiç bilmez miyim😕 en kısa sürede düzene girer iyileşirsin inşallah 🙏
Deryasss Mirr of cnm of ınsallah hamıle kalırızda guzel haberler verırız burda sprm kaç saat canlı kalıyor acaba
Mirr Deryasss amin canım ya inşallah seninde mi ilk olucak inşallah benim gibi? Sağlıklı spermler elverişli ortam olunca wucudunda normal sıcaklık ws falan 48 saate kadar kalabiliyormuş canlı diye bi yerde okumuştum tatlım
Dilekdnsmz Deryasss bende 1 ocakta adet oldum . Adet günün geldimi bende 2 aylık evlıyımmm suplenıyorum😋
Busenaz Brst2 Bende 6 aylık evliyim korunmuyoruz ama 6 gün var adetime daha kanamam oldu neden oluyor acaba
Aycan Kizlar ben bu ay ovulasyon testi yaptim iki kez bulanik cikti ucuncuzu cift cizgiydi ama iliskiye sabah girdik bide ben kalktim tolete gitim acaba tutar mi ha bide hic akintim olmadi neden acaba akinti ovulasyon da hep olur mu
Dilekdnsmz Deryasss yok eşim korunuyo ıkı aylık evlıyım ülke degıstırdm zor olur dıye beklıuoz bakalım hayırlsıı 😋