ZRaporu Nietzsche o da olur bak ama gecelik olmaz 6 senelik evliliğimde ilk gece giydim sadece 2 saniye sonra çıkınca daha da giymedim 😅😁
ZRaporu Nietzsche yok valla hiç öyle şeyler beklemez benden sağolsun eşofman ve tayt onun hallenmesine yetiyor 😅 arada gizli sürprizler yapıyorum ama kilot giymemek gibi 🤣
Nietzsche ZRaporu yeter o da eline yüzüne 😂😂benmkide hiç hatırlamaz aklına gelmez. Bazen lafı geçinde evet ya birsürü aldırdın nyie giymiyosun der 😂
ZRaporu Nietzsche benim bekarken aldığım çok seksi sütyenlerim var ama evlendiğimden beri emzirme sütyeni giymekten onları bile hiç giymedim 🤣🤣🤣🥴🥴🥴
Gamzexxx Peki evlenirken ceyizr alinan kirmizi saten gecelik takimi 6.7 parca Onun 1 kez giyilip baza altinda beklemesine ne demeli 😔😔70 kiloydum aldigimda suan 86 kiloyim 😔
deleted77 Gamzexxx ben sürekli giyerim 💃🏼 Birde benim o takımlar fazlaca var daha çok ekru ve beyaz çokta seviyorum 🤗
mrs_kralice deleted77 aynen benimde en sevdiğim takımlar saten takımlarım kırmızı ekru pudra siyah en çok tercih ettiğim renkler…😻😻❤❤🥰
deleted77 Dolunayy fazlaca başbaşayız kalıyoruz şükür 🙏🏻 Ve evde zaten sürekli short askılı yada elbise giyerim .
ZRaporu deleted_4033 ben emzirmeyi bıraktım ilk çocukta sütyeni giymeye devam ettim 😅🤣 rahatlığa çok düşkünüm ya ama memeler sarkacak artık 🥴😁
mrs_kralice Rouge teşekkür ederim canım 🥰🥰 bende fikrimi soyleyim sen çok ince fikirli ve düşünceli birisin kimseyi kırmadan konuşmanın bir ödülü olacaksa bunu sana vermeliler bence iyi kalpli mantikli ve özgür düşünceli minnoş yürekli bi bebeksinnn çok opuyorum🥰🥰🥰😘😘😘❤❤