Merhaba kızlar reglim normla düzenlidir en fazla 1 gün gecikir ama bu ay 5 gün oldu hala olmadım 3. Gün test yapmıştım negatif çıktı bnde gelir diye bekliyorum ama 2 haftadır regli olucakmışım gibi kasık ve bel ağrım oluyo ara ara acaba hamile miyimdir tekrar test yapıp negatif olursa diye tırsıyorum

Merveb bence kan testi yaptırmalısın kesin sonuç

• Son bunu yanıtladı.

Merveb Tebrikler canım.reglden oncemi yoksa sonramı yaptırdın?Ben 5 gün önce yaptırdım 3 haftalik cikdi.Ama reglime 2 gün var dogru cıkmaz diye korkuyorum😟

Son benim 5 gün gecikmişti reglim ama kan testinde çıktıysa kesindir seninde hayırlı olsun 😇😇

Merveb merhabalar, bir sorum olucaktı size yardımcı olursanız sewinirim..Benim de regl im yarınla beraber 3 gün geçmiş olucak bugün test aldım bende akşam üzeri yaptım ama negatifdi we Clear blue nun erken teşhis olanından almıştım.Siz de erken teşhis olanı mı uyguladınız acaba ona rağmen negatif mi çıktı merak ettim🤷🏽‍♀️

Mirr evet bende 3gün geçince erken teşhis olan test yaptım ama negatif çıktı 2 gün sonra yani 5gün gecikince 5 tlilik testlerden 2 tane aldım birer saat arayla yaptım ikiside pozitifti ama silik çıkmıştı sonra acile gittik kan testi için ordaki hemşire negatif çıkarsa yanlışlık olabilir ama pozitif silik bile çıksa dogrudur gebelik vardır dedi ki varmış gerçekten sizin vardır inş hayırlısıyla nasip etsin allah🙏🙏

Merveb amin inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı ewlatlar❤️