Kızlar merhaba eşimin Doğum günü birkaç gün sonra hediye önerisi istiyorum kararsızım ne alacağıma karar veremedim ☺️☺️

Emsal benimkinin de 17si😅 güzel bi kazak alırım herhalde 😊 çünkü diğer bütün hediyeleri aldım yaptırdım daha bişey kalmadı 🙃

Gozde61 örnek verir misin canım neler yaptın bugüne kadar bizim daha ilk birlikte kutlayışımız 15 i doğum günü

Emsal selaaammm🤗 ben eşimin bu seneki doğum gününde saat almıştım çünkü kazak, gömlek, parfüm ws aldıgımdan saat aklıma gelmişti.Sonra kendim bi pasta yapmıştım fb li oldugundan sarı mawi süslemiştim😬 mumlu güzel bi sofra hazırladım hediyesini de masanın kenarına koymuştum😂

Mirr bende çok güzel bi sofra hazırlıcam ama bir türlü hediye konusunda karar veremedim ama sanırım kıyafet tarzında bişey alcam ☺️

Emsal tuğralı yüzük aldım siyam kare taşı vardı. Gümüş tespih yaptırdım basharflerini imamesine koydurdum. Arabamiza anahtarlık yaptırdım internette bi sitede. Yine internette bir site de kaplan gözü taşından tespih yaptırmıştım valla daha hatırlamıyorum 😅