isimsizz watsons gratis gibi mağazalarda var ben genelde oralardan alıyorum ama büyük marketlerde de vardır

deleted77 ayy evet bayılıyorum bende.. tanga pedi kullanıyorum canım ama malum bu platformda korkuyorum ped falan demeye hemen atılıyorlar sağlıksız falan diye 😂😂

Bende hic giymedim aslinda merak ediyorum balik etli oldugumdan acaba kalcalarim cok aytik durumu normlde 🙄

isimsizz trendyoldan fantezi gecelik ve ya iç çamaşırı sipariş ede bilirsin canım. Ben aldım aşırı seksiler🔥

WhiteSwan ya valla bende aşırı kullanıyorum ve geçen bi pottta görmüştüm linçliyorlardı sağlıksız falan diye hava almıyor vs vs o yğzden inan ki bazı şeyleri söyleneye çekinir oldum artık burda da

avokado_sever30 ya kime ne allah askina ben zaten habire duyar kasan insanlardan yoruldum artık. Sen de takma hic birini, herkes kendi icin doğru olani en iyi bilendir 😊❤ bu arada yazın bende deneyeyim de bi alıştırayım kendimi bayagi heves ediyorum

Ya konuyla alakasız ama benim eşim tanga sevmiyo ya çok garip değil mi yani bence herkes sever😂

gollum o kadar etkiledim yani seni 😂😂😂😂😂😅😂 ne mutlu kocana

deleted_4033 Uzun süredir aklımdaydı uygun fiyatlı birşeyler arıyordum senin dediğin siteye baktım da baya hoşuma gitti,artık sabahlar olmasın 😜😜