avokado_sever30 tanga pedi var canım onuda öneririm sende bendensin tanga ve brezilian en memnun kaldığım 😎
Tanga ve gecelik
deleted77 ayy evet bayılıyorum bende.. tanga pedi kullanıyorum canım ama malum bu platformda korkuyorum ped falan demeye hemen atılıyorlar sağlıksız falan diye 😂😂
avokado_sever30 artık bende korkmuyor değilim en ufak bişiye laf atanlar oluyor 🙈
avokado_sever30 nasıl yani ped kullanmayıp ne yapıyolar 🙄 bodoslama girdim araniza ama @deleted77
avokado_sever30 kiz araya kacinca rahatisz olmuyor musun helal olsun imrendim 😄
Zehramelekk ama amaç arada olması zaten canım 🥰 alışsan öyle rahatki 🤗
Bende hic giymedim aslinda merak ediyorum balik etli oldugumdan acaba kalcalarim cok aytik durumu normlde 🙄
deleted77 insallah alışırım yaz gelsin de deneyeyim bi 😂
Zehramelekk ya yok zaten amaç arada durması değil mi 😂😂😂
WhiteSwan ya valla bende aşırı kullanıyorum ve geçen bi pottta görmüştüm linçliyorlardı sağlıksız falan diye hava almıyor vs vs o yğzden inan ki bazı şeyleri söyleneye çekinir oldum artık burda da
avokado_sever30 çok saçma yanı çalışan bütün gün dışarda olan insanlar ne yapicak sürekli çamaşır değiştiremezsin ki
WhiteSwan işte anlamsız yani bir de herkesin aklı gikri var isteyen istediğini kullanır
avokado_sever30 ya kime ne allah askina ben zaten habire duyar kasan insanlardan yoruldum artık. Sen de takma hic birini, herkes kendi icin doğru olani en iyi bilendir 😊❤ bu arada yazın bende deneyeyim de bi alıştırayım kendimi bayagi heves ediyorum
avokado_sever30 hahaha o da dogru 😂🙈
Ya konuyla alakasız ama benim eşim tanga sevmiyo ya çok garip değil mi yani bence herkes sever😂
deleted_4033 Denizgülünden bir sürü şey aldım,sonra trenyola girip kelepçe seti falan aldım hızımı alamıyorum çok sağolasın bacım 😂
gollum o kadar etkiledim yani seni 😂😂😂😂😂😅😂 ne mutlu kocana
deleted_4033 Uzun süredir aklımdaydı uygun fiyatlı birşeyler arıyordum senin dediğin siteye baktım da baya hoşuma gitti,artık sabahlar olmasın 😜😜