👆🏻👆🏻👆🏻
Tanga ve gecelik
Kimse yok mu😭
Pentide çok güzel çamaşırlar var
isimsizz yazacağım markalara bakabilirsin en çok alışveriş yaptıklarım 💃🏼🥳
penti, oysho, victoria secret, nbb, dagi, suwen, cosabella, kom, pierre cardin, ten
daha çok var nette araştırma yapabilirsin 😊
Hahahahaha evet hiç aklıma gelmedi internet sitesi teşekkürler 🤩
isimsizz sırf sütyeni 729 tl diyo çıldırıcam 🤣🤣 patentinin güzel setleri var trendtolda da çok güzel takımlar var bakabilirsiniz 3 sene önce bi avmde pop pink diye bi mağaza vardı hem çok uygun hem kaliteli tatangalar vardı güzel stok yapmıştım ama kapanmış orasında nerden bulabilirim bilmiyorum istanbulda bu mağazanın nerde olduğunu bilen biri yazabilirmi
isimsizz normalde lidyana , penti , İfondi, pierre cardin bunlar harici daha uygun dersen deniz gülü iç giyim diye bir site var ürünleri dikkatimi çekti bir defa sipariş verdim gayet kaliteli ve özenle hazırlanmıştı kargom . Kullanıp memnun kaldıklarım bunlar 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
isimsizz bende hiç tangasız gezmem mens dönemlerim de bile tampon kullanıyorum ve tanga giyiyyorum 🙊 oysho ve marks & spencer bakarsan çok hüzel şeyler var ben genelde bunları tercih ediyorum
deleted_4033 teşekkürler ☺️
avokado_sever30 ay maşallah size ben rahat da etmem hiç ama arada giymeye alıştırayım kendimi
isimsizz ya aslında çok aşırı rahat denemelisin sonra zaten diğerini giydiğinde rahatsız oluyorsun birde öyle aşırı naylonsu şeyler alma enfeksiyon kaparsın
avokado_sever30 tamamdır. Benim doğumdan sonra çok akıntım olmaya başladı sorun olur mu acaba
isimsizz hım bilemedim ki sürekli değiştir o zaman yoksa tangada çok ıslaklık olur yada dadece özel günlerinde giy
avokado_sever30 tanga pedi var canım onuda öneririm sende bendensin tanga ve brezilian en memnun kaldığım 😎