Momm2260 ZRaporu manikür yaptırıp uzun da kıSada. Herturlu yapılıyor bak arastır kendımi. Anlatmak. Zorunda degılım
deleted77 Momm2260 hala daha uzatmanız çok saçma tırnağınız besbelli kenarlardan çıkmış hepimiz yanılıyor olamayız rengi de yapay zaten 🤷♀️ Şekil itibari ile oval tırnaklar moda lakin bunlar net takma
Dolunayy Momm2260 Onunkinin takma olmadığı belli ,ama senin baş parmağının kenardan tırnak görünüyor . Bende resmi açar açmaz anlamıştım ama neden inkar ettiğini anlayamadım . Tekrar yakından çeker misin tırnaklarını biz mi yanılıyoruz acaba 🙄
Selale Rouge kiz sen nasil uzatiyosun oyle ya benimkiler hep kiriliyo nedense. Takmada kullanmak istemiyorum☹
Rouge Selale hicbisey yapmıyorum aslında zaten sertler ama sen tırnak sertlestirici falan kullandın mı
Sedaa Selale limon tırnakları güclendiriyor canım, yarım limona tırnaklarinı batırıp ovuştur iyice , birde balığı az yiyorsan da tırnaklarin zayıf olur. Limon hem güclendiriyor, hemde eli yumuşacık yapıyor. Dene istersen. Ben hep böyle yapiyorum.
Selale Sedaa tamam canım yapicam limonu cok duydum ama yapmadim. Kiz baliği az yiyosun ne hic balik uemiyorum ben😂😂🤦🏻♀️
Sedaa Selale niye kız 😂 biz haftada bir mutlaka balık yeriz. Evlenmeden öncede hep böyleydi. Hic tırnagimin kırıldigını görmedim ben. Balıkta tırnakları güclendiriyor. Yemelisin bence. 😂