DolunaydaKurtKadinaDonustum Zeyneppppp Ayy gec cevap verdim kusura bakma nolur canim bebegim hastalandi da giremedim buraya . Canim bu mara’nin renk degistiren ojesi sicakta gri sogukta bu renk oluyor. Mara thermo istanbul diye bakarsan bulabilirsin 😘
Benece kedicikkk haha 😅Google düğün dış çekim dediğiniz zaman direk karşınıza çıkan pinterest resimleri niye başkasının fiziğini sahipleniyor anlamış değilin
deleted77 Benece burdada paylaşabilirmisiniz o dediğinizi? Bu arada bayan farklı fotoğrafımı görmüştü ona istinaden yorum yapmıştı
Mavisim20 deleted77 benimde boyle guzel elim tırnaklarım olsa bende oje müptelası olurdum 😒 maasallah 🥰
Mavisim20 deleted77 ben ellerimi begenmiyorum manikurede gitsem fayda etmiyo. Hem özenirim ince uzun parmaklara benimkiler kısa ve tombik cocuk eli gibi 🤭
deleted77 Mavisim20 olsun ya öylede güzeldir Hafif uzun tırnaklar bi manikür oje bence hoş gösterebilir 🤗
Selale Panda diyəsən elədi görəydə mualicə göturmuşdum 1 kurs bitdi bugun şukur 2 ciyə gedəcəm vitamin yazmışdı budəfə diyəcəm dirnaglarimida😁😁diyəcəm a kişi mən dirnag uzatmag isdirəm😅😅🤣🤣