WhiteSwan yves biraz yüksek oluyor ama sıradan Birşey aldığında onu 1 ay kullanıyorsun bunu 3 ay mesela parfümleri de güzel evet biraz fiyat olarak piyasaya göre yüksek ama ben çok koku seven biriyim ve normal sıradan parfüm bana dayanmaz çok kullanırım ama yvesin parfümleri mesela kalıcı olduğu için uzun süre gidiyor intimlerde de aynı şekilde özel bölge enfeksiyon kapabilir bunu söyleyen bir doktor arkadaş vardı cidden bazen kullandığımız günlük pedler bile enfeksiyona yol açıyormuş o yüzden biraz daha bitkisel olması önemli bence

WhiteSwan Avon mesela yıllardır yurt dışındayken de kullanıyordum bende hiçbir şey yapmadi şükür , Oriflame da iyidir Türkiye da nivea denedim yeşilinin kokusu çok freş güzel kokusu odaya dağılıyor

Honey heh işte niveaya bakiyim ben koku hastasiyim ya 😂

WhiteSwan Yeşil renkli sını bı deneyebilirsin baya kalıcı hoş kokusu var

WhiteSwan kokusu kalıcı olan yok ama öyle her yerden alma eczaneden al bu tarz jeller vajina içindeki yararlı bakterileri öldürüyor mantar enfeksiyon olmasına sebep oluyor doktor ebe yede sorabilirsin

WhiteSwan üyeliğin yoksa üyelik yaptır her üyelikten doğum gününde ve ilk kayıtta yarı yarıya indirimler oluyor bilgin olsub