Kizlar burda okuyorum simdi avm de engelli vcsinde arabada tarlada hastane odasinda virtta zirtta her yerde iliskiye giriyolarmis insanlar benim kocam nerde azarsa azsin ille eve gececek bir kere gorumcemin evinde yapmistik onda da yatili kalmistik ondan yani disarda gezerkennde hadi gec yapalim demez hatta tahrik olacagi biseyi soylesem bide kizar insanlar var napiyosun kalksa indiremem dogru dur simarma diye bende iliskide degisiklik severim fantazi severim falan ama hemen gusul almayi adet edinmisim eger gusul alamiycaksam da yapamam yatak odasinda degisik taktikler severim ama benim okuz bazen ceker kendini ben durduk ysre elimi atarim oynamak icin dur lan napiyon uyuycam falan dedigi gunler olur normalde oda cok istekli azgindir ama mesela ben daha doyumsuzum ben sabaha kadar yapalim dur artik yeter demem oda beni bildigi icin durdurur cogu yerde benim kocam da mi var okuzluk yoksa millet abartiyormu yoksa ciddi ciddi boyle insanlar varmi o degil adama durduk yere ayar olmaya basladim sorunluymus gibi davraniyorum ha evlenmeden once biz yine iliskiye giriyorduk ama ille ev olacak otele gidiyoduk ev kiraliyoduk oyle hic orda burda yapmadik oyle seyler