• Cinsellik
  • Benim kocamda mi var bi sorun yoksa bazilari cok mu abartiyor

Kizlar burda okuyorum simdi avm de engelli vcsinde arabada tarlada hastane odasinda virtta zirtta her yerde iliskiye giriyolarmis insanlar benim kocam nerde azarsa azsin ille eve gececek bir kere gorumcemin evinde yapmistik onda da yatili kalmistik ondan yani disarda gezerkennde hadi gec yapalim demez hatta tahrik olacagi biseyi soylesem bide kizar insanlar var napiyosun kalksa indiremem dogru dur simarma diye bende iliskide degisiklik severim fantazi severim falan ama hemen gusul almayi adet edinmisim eger gusul alamiycaksam da yapamam yatak odasinda degisik taktikler severim ama benim okuz bazen ceker kendini ben durduk ysre elimi atarim oynamak icin dur lan napiyon uyuycam falan dedigi gunler olur normalde oda cok istekli azgindir ama mesela ben daha doyumsuzum ben sabaha kadar yapalim dur artik yeter demem oda beni bildigi icin durdurur cogu yerde benim kocam da mi var okuzluk yoksa millet abartiyormu yoksa ciddi ciddi boyle insanlar varmi o degil adama durduk yere ayar olmaya basladim sorunluymus gibi davraniyorum ha evlenmeden once biz yine iliskiye giriyorduk ama ille ev olacak otele gidiyoduk ev kiraliyoduk oyle hic orda burda yapmadik oyle seyler

Delihatunnn canım illaki abartanlar vardır yok değil ama bi o kadarda doğru söyleyen var şahsen bizim eşimle yapmadığımız yer kalmamıştır diye düşünüyorum

Delihatunnn bizdede yok hatta daha az neyse bende foruma ilk girip biseyler öğrendiğimde senin gbi esime ayar olmaya başlamıştim canm yani burayi cokta fazla onemseme insanlar ne yeyip ne iciyolar bilmiyom ama yada bizim adamlrda problem bende bunu çözemediğim icin braktm yoksa agresif oluyo insan eksik gbi sanki😑😅

Delihatunnn canım kişiden kişiye değişir bu durumlar anlattığına göre eşin normal zaten boşuna bilenme adama ama ben eşimle bekarken dışarıda otel ve ev harici çoğu yerde beraber olduk. Gençlik ateşi , heyecan mı dersin bilemem ama evlendim evleneli ev hariç hiç bir yerde yapmadık. İmkanımız olmadı olsaydı benim ki yapar mıydı? Sanırım yapardı heyecan seviyor biraz 🤣😅

Delihatunnn yapan var abartan da illaki vardır ama adrenalin istemiyor demekki 😂yinede evlenmeden önce özel biseyler ayarlıyomus evde degişik seyler yapabilirsin sende mekanın degiişik olmasına gerek yok sen hazırla yok demez bence zaten istekliymiş

Delihatunnn bu birazda karakter meselesi canım ya burda yazanların bir çoğu bazı konuları abartsada bir çoğuda gerçekçi 🙏🏻 Sex hayatımız çok iyidir ama araba ve küçük ortamlarda hiç yapmadık sevişmeden öpüşmeden ileri gitmeyiz biz uzun severiz belkide ondandır ama favori kaçamaklarımız olur pek çok tabi bebeleri bırakma imkanımız olduğu için 💃🏼

Rouge orasi oyle ama zaten yeni evliyiz bide bebek oldu ozel seylere herzaman vakit bulamiyoruz esim ne zaman isterse ozaman olmaya basladi artik cunku ben gittikce kacinca dedim bende sorun var heralde ama buraya da girince sorun kocamda gibi gordum ne bileyim ha sever gecelikleri parfunleri degisik pozisyon lari falan ama ne bileyim iste amaaann

Tosariktospa valla yorumlar baya rahatlatti saolun kizlar sende saol canim simdi iliskideki baskin istekli taraf ben oldugum icin uzuluyodum baya hani niye boyle diye

Delihatunnn valla canm benm kocamda öyle azıcık biseu yapmak isterim görürler der kalkmış ki bi başka yerde yapacak

Canemin_1 ne cekecegiz biz bu kocalardan canim yada kocalar bizden ne cdkecek mi demeliyim dedigim gibi ben sabaha kadar yapalim yeter artik yoruldum demem durup dinlenip hadi der yaparim istesin hayir da demem derimde nazlanmak amacli vazgececek olsa hemen atlarim ustune ama boyle olunca kotu hissettim kendimi

Delihatunnn biz eşimle farklı ortamlar seviyoruz . Yapmadığımız yerde kalmadı sayılır 🙈🙈 herkes aynı olmak zorunda değil çünkü libido ve karakter diye birşey var 🙃 kendi adıma söylüyorum ben yalan vs bişey anlatmadım hiç . Neden tanımadığı insana yalan söyleme gereği duyuyorlar ona da anlam veremedim 🧐 senin eşin de gayet normal farklı ortamlarda yapanlar da . Burda ki anlatılan hiçbişeyi ilişkine yansıtmamalısın bence .

Rouge denerim ama bakilmiycak gibi degil anam fantaziler havalarda ucusuyor 😅🙈

deleted_4033 libido meselesi canim tabiki ama ben de iste diyorum ki benim libido hep tavan adamin keyfini bekliyor bana kalsa bir gun de gecse bir yil gibi geliyor zaten boyle seyleri de okuyunca kocam bey e ayar oluyorum 😅