- Düzenlendi
Evet kızlar beni linçlediniz okadar dinlemeden hesabım da askıya alındım ama kaç gündür içim rahat değil bu açıklamayı yapmak zorunda hissediyorum. Bu Lezbiyen Gamze denilen kişinin gerçek ismi Tuğçe hesabı da var burda farklı kendi ismi ile sanırım kapalı biriymiş bilmiyorum. Evet ilk hesabımdaki profil fotoğrafı bana ait değildi. Özel mesaj kısmından yazdığında beni görmek istedi bende çocuğumla olan resmimi ve bitane normal az önüm açık. Bu benim herzamanki halim ben sosyal medya hesaplarımdada bu şekilde paylaşıyorum eşimde buna saygı gösteriyor ki isteyen istediği gibi giyinir. Herneyse napıyonsun nasılsın diye konuştuk burda sonra bana Telegram linki yolladım ona tıkladığımda otomatikmen sohbete bağladı ve bana ordan cinsel içerikli mesajlar ve resimler gönderince ben engelledim hemen. Sonra baktım burdan israrla yazmaya devam ediyor rahatsız olduğumu belirrttim. Bu erkek değil evli kapalı bir kadınmış. Bir anne kendine nasıl bunu yakıştırıyor yavrusu yanındayken? İster linçleyin yazdıklarınıza bakmiycam bile ama bu kadının yüzünü hep burda hemde Kidsde yaymaya devam edicem ailesinden birine ulaşana kadar!!! Resimlerin ona ait olduğunu pijamasından zaten