Limonlukek Kızlar az önce iç giyim meselesi olan postu okudum herkes pentiden, Victoria secretten,oysho dan giyiyormuş , ulaaa bitek benmi marketten alıyorum veya Pazar’dan be yalan söyleyim BİM’e dantelli iç çamaşırı geldikçe alıyorum 😅😅😅
deleted77 Limonlukek herkesin ayırdığı belli bir bütçe vardır canım fakir zengin diye ayrıştırmayalım 🙈
ZRaporu Limonlukek canım herkesin maddi durumu aynı değil ben bekarken aldım şu an ihtiyaç duymuyorum şimdi alsam belki bende ucuz alıcam çocuklara para harcarım ama kendime harcayamıyorum bekarken harcadım harcayacağımı 🤩
Annesivekizi Limonlukek valla dantelli de değil dümdüz BİM’in iç çamaşırlarını giyiyorum. Evlenirken aldıklarım var bi de.
Rouge Limonlukek valla evli değilim sorumluluğum yok o yüzden rahat param zaten bana kalıyo kendime harcıyorum ilerde değişir değişmez ben olan fırsatımı kullanıyorum şimdi😂
deleted_4033 Limonlukek yaaaa ama burda yurt içi ve yurt dışından bir sürü kullanıcı var herkesin maddi durumu , kendine ayırdığı bütçesi farklı 😊 çok şükür istediğim markanın ürününü alacak düzeydeyim ama illaki marka takıntım yok . Kimin ne marka kullandığına da pek önem vermem . Sende burdakileri çok önemseme bence 😘
Srrzy Limonlukek allasen neyi varmış pazarın bimin a101in mis gibi bende ordan alıyorım arada penti den alırım güzel indirim olursa 😁
Niihan Maddi durumum çok şükür iyi ama hiç Victoria Secretten almaya gerek duymadım bakmadım bile😂 Nedeni şu zaten ilişki esnasında o gecelik illa ki ya zarar görecektir yada yırtılacaktır paraya yazık 😬 Marka takıntım yok zaten ya tek kulanışlık yada bir kaç kez kullandığım geceliklerim vardır
Senenekimsem Limonlukek beimm bütçem eşimin durumuna bağlı o paraliysa bende paraliyim onda yoksa bende de yok ay nefret ediyorum bu durumdann ama gidipte ucuz diye sevmedigim biseyi almam beklerim en iyisini en sevdiğimi alırım
Kimsemkimimyaw Limonlukek icimden gecen postu acmissin😂 bende para olursa bide indirim takip ederim alirim zaten rahat bulamadgm icin artk almaktan vazgeçtim eskilerimle mutluyum 🤣🤣🤣🤣