Herkese iyi geceler güzel anneler 💕
Şimdi ben en son kızlar 17 martta adet oldum ve yumurtlama günümü doktor kontrolünde yumurtamın 31 martta çatladigını ve 31 mart ve 1 nisanı doktorum değerlendirmesini ve hamile kalmak için hic bir sorunumun olmadıgını söyledi 2.cocugu düsünüyorum allah izin verirse ve kizlar şimdi benim derdim ben yumurtlama gününde 2 gün değerlendirdim ilişkim oldu ve ben adetimden baya önce bel ağrısı kasık ağrısı çektim heralde hamile olacam allah izin verirse dedim ben düzenli adet gören biriyim hic aksamaz ve hic adet belirtimde yoktu ve 14 nisan akşamı baktım leke gelmeye basladı açık pembe olarak ve 2 gün kana benzer sekilde geldi ama rengi tam koyu değildi ama üstüne görme olabilirmi dedim sonra baktım üstüne görme kan seklinde gelmez ped doldurmaz diye arastirdim sonra ben adet oldum o zaman dedim umudu kestim ve ben bir baktimki kanamam bugun bitti suan kesildi eğer tekrardan gelmesse şuan peceteylede sildimmi hiç gelmiyor şimdi ben sizce test yapmalimiyim yapmamalımıyım bana bir fikir verin lütfen kizimda hiç kanama görmedim ben 3 4 aydir deniyordum takvimimden yumurtlama günlerine bakiyordum iliski oluyordu ama tutmuyordu ben o zaman 16. Günde yumurtlama hesapliyordum doktor 14. Gunde yumurtamın çatladıgını söyledi ve iliski oldu simdi 2 gün kanama seklinde adetmi oldum yoksa ustünemi gördüm kararsız kaldım ne yapim sizce basina böyle gelen varmı bide siyah kan pirticiklari gelmişti ilk gün hafif sizce varmidir test yapmalimiyim kanama görsem bile benimki leke seklinde olmadı hafif kanamam vardi acaba buda ustüne gormeye girermi diye size sormak istedim dusüncelerinizi yazarsaniz sevinirim teşekkürler hepinize şimdiden uzun oldu hakkinizi helal edin❤️