Merhaba arkadaşlar aslında benim için pek sorun olmayan ve de rahatlatıcı bir durum ama eşimden utandigim bı durum aslında yanında hiç osurmam ama usuttummu bilmiyorum hiç abartmıyorum 5 dk da bir osuruyorum ve de özür diliyorum çok pis kokuyor ne yapabilirim arkadaşlar lütfen akıl verin eşim az önce işten eve uğradı diyo ki aşkım pencere aç Allah aşkına bogulacam diyor ama ne yapabilirim çocuk var evde sürekli de cam açamam ki hava soğuk ne yapacam bı akıl verin çok üzülüyorum bu duruma 😟 odadan odaya kaçarken çıkıveriyor bı anda bide sesli olduğu için anlıyor zaten ses olmasa bile koku duyuluyor
Gaz çıkarmak
esraaaaa18 kız senin osuruguna ne gibi bi care bulabiliriz allah seni ya 😂😂😂
Bihterrr 😂😂😂😂😂😂
Annesivekizi daha neler okucaz 😂😂😂
esraaaaa18 bunun için bir hekime danışmalısın normal değil bu 🤷♀️
Bihterrr 😂😂😂😂😂😂😂
esraaaaa18 üşütüyomusun acaba??
esraaaaa18 canım bende de olmuştu iki gün sürdü dediğin gibi 5 dakika ya bir gazım geliyordu ama bir kaçı kokulu oluyordu 😂 sanırım soğuk algınlığımızdan oldu dert etme geçer inşallah 😇
esraaaaa18 kizz sal gitsin bisey olmaz inan bende bugun adam arkadan sarilmis gece bi osurrduuuuum hem alt komsu duymustur hem ust komsu kendi osurugumdan kendim sıçrayip kalktim yazik adam bise demeden arkadini dondu yatti 😂😂😂😂 sabahta gulduydum anladi ona guldugumu hatret bise yaa diyo 😂😂
esraaaaa18 osuruktan konuşmadığımız kaldıydı 😅
Olivetti daha da gözüm acik gitmez 😂😂
esraaaaa18 kız seninde utandığın şeye bak allah aşkına normal insanlık hali ha biz eşimle hiç çekinmeyiz sende rahat ol bacım eşin ha o senin sanki kendisi yapmıyomu
kedicikkk ah öyle deme biz kesinlikle yapmayız 🚾 var sonuçta ya 🙈 hem bayanın sorunu bayağı fazla kesinlikle bir uzmana danışmalı bu denli olması çook fazla 🤷♀️
esraaaaa18 kız doktora git burda ne diyebiliriz ki geçmiş olsun 🌸
esraaaaa18 ne osuruktan bi soru 😂😂😂