esraaaaa18 canım bende de olmuştu iki gün sürdü dediğin gibi 5 dakika ya bir gazım geliyordu ama bir kaçı kokulu oluyordu 😂 sanırım soğuk algınlığımızdan oldu dert etme geçer inşallah 😇
Gaz çıkarmak
esraaaaa18 kizz sal gitsin bisey olmaz inan bende bugun adam arkadan sarilmis gece bi osurrduuuuum hem alt komsu duymustur hem ust komsu kendi osurugumdan kendim sıçrayip kalktim yazik adam bise demeden arkadini dondu yatti 😂😂😂😂 sabahta gulduydum anladi ona guldugumu hatret bise yaa diyo 😂😂
esraaaaa18 osuruktan konuşmadığımız kaldıydı 😅
Olivetti daha da gözüm acik gitmez 😂😂
esraaaaa18 kız seninde utandığın şeye bak allah aşkına normal insanlık hali ha biz eşimle hiç çekinmeyiz sende rahat ol bacım eşin ha o senin sanki kendisi yapmıyomu
kedicikkk ah öyle deme biz kesinlikle yapmayız 🚾 var sonuçta ya 🙈 hem bayanın sorunu bayağı fazla kesinlikle bir uzmana danışmalı bu denli olması çook fazla 🤷♀️
esraaaaa18 kız doktora git burda ne diyebiliriz ki geçmiş olsun 🌸
esraaaaa18 ne osuruktan bi soru 😂😂😂
esraaaaa18 ne kadar ayıp bişey .. geyirmek ve gaz çıkarmak asla eşimin yanında yapmadım böyle ihtiyaçlarım için wc ye gidebilirsin ..
esraaaaa18 ayaklarınızı kalın tutun bence usuttugunuz için öyle oluyordur. Kalın çorap giyin. Ayrica utanilcak bisey olduğunu düşünmüyorum ben cunku bu her insanin yaptığı doğal bir durum aslında. Yani kimse özellikle yapmıyor.
Cemrerana iyi artık 5 dk da bir tuvalet yolunu tutarim
Titizkiz çok teşekkür ederim 🥰
esraaaaa18 sizin tercihiniz salıverin ortalığa eşinizde ayy iğrenç aç camları desin ve sizde hiç alınmayın
esraaaaa18 poponuzu camdan yada balkondan dışarı çıkarın salın gitsin 😂😂