esraaaaa18 canım bende de olmuştu iki gün sürdü dediğin gibi 5 dakika ya bir gazım geliyordu ama bir kaçı kokulu oluyordu 😂 sanırım soğuk algınlığımızdan oldu dert etme geçer inşallah 😇

esraaaaa18 kizz sal gitsin bisey olmaz inan bende bugun adam arkadan sarilmis gece bi osurrduuuuum hem alt komsu duymustur hem ust komsu kendi osurugumdan kendim sıçrayip kalktim yazik adam bise demeden arkadini dondu yatti 😂😂😂😂 sabahta gulduydum anladi ona guldugumu hatret bise yaa diyo 😂😂

esraaaaa18 kız seninde utandığın şeye bak allah aşkına normal insanlık hali ha biz eşimle hiç çekinmeyiz sende rahat ol bacım eşin ha o senin sanki kendisi yapmıyomu

kedicikkk ah öyle deme biz kesinlikle yapmayız 🚾 var sonuçta ya 🙈 hem bayanın sorunu bayağı fazla kesinlikle bir uzmana danışmalı bu denli olması çook fazla 🤷‍♀️

esraaaaa18 kız doktora git burda ne diyebiliriz ki geçmiş olsun 🌸

esraaaaa18 ayaklarınızı kalın tutun bence usuttugunuz için öyle oluyordur. Kalın çorap giyin. Ayrica utanilcak bisey olduğunu düşünmüyorum ben cunku bu her insanin yaptığı doğal bir durum aslında. Yani kimse özellikle yapmıyor.

deleted77 benim pek olmuyor ama eşim soğukda çalıştığı için sürekli üşütüyor garibim 😂😂