KirmiziOjeli Nietzsche deleted77 Aklıma geldi ; bi kere kidste bu konudan açıldı, kınadığım ve yanlış bulduğum için linçlendim başka bir şey demek istemiyorum 😂
Nietzsche KirmiziOjeli 😂😂😂 valla ben fikrimi söylerim, onaylanıcam diye kendimden taviz vermeem. Kidste normal bişey mi dediler yani gaz çıkarma olayına 😂
KirmiziOjeli Nietzsche 100 yorum varsa 98i normal içinde mi tutsun ne var bizde yapıyoruz hatta yarış yapıyoruz falan öyle şeyler dediler şok oldum bide bana çıkıştılar napıcaktı adam içindemi tutacakmış mış bende güzel bi medeniyet dersi vermiştim 😅
Zehramelekk esraaaaa18 ayaklarini bacaklarini ve belini olabildigince sıcak tut canim. 3 senelik evliyim bizde birbirimizin yaninda asla gaz çıkarmayız acikcasi
Nietzsche KirmiziOjeli inanmıyorum ya ,valla ben şaşırıyorum. Biz mi garibiz acaba . Evlendik diye her haltı da yan yana yapıcaz diye bir şey yokki. Onlar birlikte gaz çıkarmayı samimiyet sanıyorlar galiba🙄zaten happy kidstte biz ne dersek tersi doğru 😂
Tubi esraaaaa18 Osuruktan teyyare selam söyle o yare diyesim geldi okuyunca,valla ne diyeyim bacım geldigi an wc ye git evin icinde de yaparsan cam aç adam hakli🙄