Purplee
Canım bende bekarken adet olduğum zaman kusardim ilk gün yatalak olurdum ağrıdan acıdan terden beter hale gelirdik baldır bacak hep agrirdi o gün yemek dahi yemezdim. En son doktora gitmeye karar verdigimde bana doğum kontrol hapı önerdi Yasmin onu kullandım çok fazla sivilce kıl tüy hormonları ile uğraşmak istemedim aslında sonra doktorum bu ilacın en hafif ve güzel olduğunu anlatinca kabul ettim. Kullandıkça düzeldim çok şükür yani İyiki geçti. Tavsiyelerim şunlar:
•kekik çayı demle kaynayan suya bir tatlı kaşığı kek at ve bir tatlı kaşığı bal koy
•maydanoz çayı demle,kaynayan suyu bardağa köy ve birkaç demet maydankz at ağzını kapalı tut demlenince iç
• kurtarıcı bir ilaç adet kanamasini kesmiyor sadece ağrıyı kesiyor oda PONSTAN FORTE bu ilacı da kadın doğum Doktorum yazmıştı memur bayanlar, polis vs tarzındaki bayanlar bu ilaçlar sayesinde rahatlarmis regl tarihine 3 gün kala günde bir kez içiyorsun regl olunca eğer yine ağrın olursa ilk günü de içersin ve bırakırsın anında geçiriyor çok harikaaa
•ayak diplerine viks ve çörek otu yağı sür
•magnezyum tablet suda eritip içmekte çok iyi geliyor.
İnşallah işine yarar kurtulursun annem hala böyle ağrılı oluyor canım buari yaparak rahatlıyor