MademoiselleCoco Kızlar bu hafta yumurtlama haftam neler tavsiye edersiniz ? Aylardır deniyoruz olmadı çok düşünmekten herhalde bilemiyorum.. Gebelik planlaması’yle ilgili varsa bir tavsiyeniz açığım🙏🏼. yardımcı olursanız çok sevinirim
saripapatya MademoiselleCoco cok kafana takma canim stres olursun öyle iyi degil. Hergün iliskiye girnek iyi degil diye biliyorum yumurtlama haftanda 2 güne bir ikişkiye gir yumurtamanin yüksek olan günü mutlaka gir ilişkiye. Ilişkiden sonra hemen ayaga kalmka ayaklarini havaya dogru tut yatakda. Yarim saat felan yatakda dinlen. Ve gerisini düsünme olursa olur olmazsa olmaz ama kafana takma lütfen yoksa stres olursun tutmaz
Savasedefff MademoiselleCoco canım ters ilişki deneyin bilmiyorum daha önce denediniz mi ama bende biyerde gördüm bende tuttu. sen yüz üstü yatıcaksın o şekilde
MademoiselleCoco Agustosirilsiklam burdaki tarihe göre ayarlı yani ve zaten o günler akıntım gibi şeyler oluyor. Sen takip edemiyor musun yumurtlama gününü?
Agustosirilsiklam MademoiselleCoco Bnde burdan takip ediyorum reglim bitti iki gün önce ama bugün pembemsi akıntım geliyor sürekli ve şuan da rahimde batma ve ağrıdan oluyorum
MademoiselleCoco deleted77 hayır kullanmıyorum geçen aylarda denedim ama çok az almışım bi baya paket almam lazım her gün yapmak için
151413 Ovülatione testini denemelisin genellikle adet bitiminden ertesi gün başlayın deniliyor.Takvime göre her zaman aynı vakitte yumurtlama olmayabilir.
MademoiselleCoco 151413 evet banada öyle geldi yarın dükkanlar açılınca test alacağım. Peki ne zaman yapılır sabah akşam?
151413 MademoiselleCoco Belli bir saati var genellikle 12 şerde yapın deniliyor ve ilk idrardan sonra 2 saat bekleyip yapmalısın ve o süre zarında suda içme
saripapatya saripapatya ben ovulasyon testi hic yapmadim. Ben adet takip etme uygulamasindan hep bakiyordum 🤭 yumurtlama haftalarim da hep dogruydu o uygulamaya göre.
MademoiselleCoco saripapatya canım çok teşekkür ederim tavsiyen için kusura bakma geç yazdım unutmuşum cevap vermeyi😊 insallah söylediğin gibi olur
MademoiselleCoco saripapatya bu arada ayıptır söylemesi dün eşimle ilişkiye girdik ve altıma yastık falan koydum ayaklarım havadaydı bi yarım saat bekledim ama dün acayip bi batma oldu rahim bölgemde sonra geçti neden olabilir acaba?
MademoiselleCoco Savasedefff evet denedim oda olmadı bi öyle yapıyorum bi normal yapıyorum hayırlısı artık bakalım
MademoiselleCoco Zelis bende öyle yaptım dün yarım saat bekledim ve o sırada rahim bölgemde batma oldu ve ilk kez öyle oldum ilişkiden sonra neden olabilir acaba ?