MademoiselleCoco saripapatya bu arada ayıptır söylemesi dün eşimle ilişkiye girdik ve altıma yastık falan koydum ayaklarım havadaydı bi yarım saat bekledim ama dün acayip bi batma oldu rahim bölgemde sonra geçti neden olabilir acaba?
Zelis MademoiselleCoco Bunun nedeni, rahim kaslarınızın gerilmesi ve kısalmasıdır. Bu sebepten dolayı vajinada ağrı veya batma hissi yaşamanız çok normal. Rahim kaslarına ek olarak vajinaya olan kan akışının artması da hassasiyeti arttırabilir 🙏
MademoiselleCoco Zelis bende öyle yaptım dün yarım saat bekledim ve o sırada rahim bölgemde batma oldu ve ilk kez öyle oldum ilişkiden sonra neden olabilir acaba ?
Zelis MademoiselleCoco Soğan kürünün özellikle hamilelik şansını arttırması için en az altı ayda bir 15 gün kullanmanız gerekmektedir. Süreye kesinlikle uyulması gerekmektedir. *Öğlen ve akşam yemeklerinden 10′ar dakika önce bir bardak ılık olarak içmelisiniz.
151413 MademoiselleCoco Belli bir saati var genellikle 12 şerde yapın deniliyor ve ilk idrardan sonra 2 saat bekleyip yapmalısın ve o süre zarında suda içme