• Muhabbet
  • Benmi kocamı çok boğuyorum bendemi sorun var ??

Az önce bi hanım efendiyle küçük bi tartışma yaşadık tabikide herkesin kendi hayatı saygı duyarım duymak zorundayım, ama bence evli bir adam bi kadınla arkadaş olamaz samimi olamaz ,kadının ismi gamzeydi herhalde tam hatırlamıyorum ama diyorki ben kocamı kadın arkadaşıyla yemeğe bile gönderirim diyor , arkadaşlar bende kocamı boğmam ama kocamın kadın Arkadaşı olamaz , genelleme yapmak doğru olmaz ama kadın erkek arkadaşlığı muhakkak aşka bağlanıyor bu gençliğimdede başıma geldi , biri doğru duruyorsa öbürü gerçekten bi his besliyor , acaba benmi kocamı çok boğuyorum yoksa bazı kadınlar mı rahat takmıyorlar

Limonlukek bunun rahat takılmakla alakası yok adamın içimde varsa ruhun duymaz .. şöyle söylim benimde eşiminde fakülteden ortak kız ve erkek arkadaşlarımız var tabiki başbaşa buluşmuyoruz ama toplu halde pandemiden önce sürekli buluşurduk

Cemrerana Kimse kimseyi kandıramaz ruhumda duyar aldatan adam telefonu köpek gibi saklar ama demem o ki bugün öğrenmedin yarın öğrenirsin allah gösteriyor çünkü

Limonlukek bak sen anlaşılan eşine güvenmiyorsun isteyen erkek ikinci bi tel alır yine yapar herşey telefon gizlemekle değil .. eşim bana tapar bu konuda asla mütavazi olamıcam hee kalkıpta böyle bişey yaparsa demekki karakterinde vardır ben kimseye tasma takamam keyfi bilir ama yıllardır tek bişeyini görmedim

Cemrerana bi laf vardır bilirmisin babana bile güvenmiycen diye güvensizlik değil aileden gelen tecrübe diyelim

Limonlukek siz böyle anlasıyosanız böyle yaparsınız ne tartısmaya gerek var ne söylemeye şimdiye kadar sana normal geliyomus bu canım ilişkinize öyle devam etmişsiniz boğmak olsa nolur olmasa nolur..
            Senin tam tersine benim cevremdekiler böyle degil tek tük var onlarda yalnız kimseyi sevmeyen kişiler arkadas olup sonra aska dönüşen var ama gerçekten sevenin baska bir arkadasına asık oldugunu çevremde cok şükür gormedim insana baglı diyorum ben

Limonlukek bak tatlım ne diyorum sana bunu ancak yaşayarak öğrenebilirim eğer yaparsa bu onun karaktersizliğidir banada kapının önüne koymak düşer buda benm özgüvenimdir .. yani şimdi durduk yere şunla bunla görüşme diyerek şizofrenik hareketler sergilemek pek tarzım değil diyorumya 9 yıldır tanıyorum 3.5 yılı evli olarak tek bir yanlışını görmedim görürsemde paşa gönlü bilir maddi manevi ruhen ve bedenen güçlü bi kadınım beni sarsmaz sarsılacak olan düşünsün 👋

@Limonlukek canım yanlıs yapıcak olan her türlü yapar degil arkadaşlarına karısmak istersen evden cıkarma yapar

Rouge bu tarz insanlar kendilerini eksik hissettikleri için kaybetme kaygısı yaşarlar canım bu yüzde paranoyak tavırlar sergileyerek hem eşlerine hemde çevresine saldırgan davranışlarda bulunurlar ama yaptıkları ters teper ben evde bunalıpta huzuru dışarıda aramayacak insan tanımıyorum o yüzden eşimi asla sıkmam ki bunalmasın

Limonlukek sen iyi gülüyorsun yazık kocacın neler karıştıryorda Allah bilir herkesi aynı kefeye koymuşsun tecrübelerini kendine sakla .. ne yani herkesin kocası karısına sadık aşık olacak diye bişey yok üzülme üzülme geçer 😚

Cemrerana ah ah bilmiyorki erkeği çok kıskanarak onun özgüvenine özgüven katıcağını evet bende kıskancım ama eşimin abla diye sevdiği çok kişi vardır ayrıca şu kadına söyle erkeği kıskanarak iyice kendini bir şey zannetmesini şaplıyor

Limonlukek Valla ben kocamı baska bir kadin arkadasiyla yemeğe gönderirim diyen arkadaş kadar geniş değilim..Ateşle barut yanyana durmaz,şeytan girer araya muhakkka,bunun güvenle alakasi yok eşime güvenim sonsuz ama kadin arkadaşı olmasina müsade etmem..

Limonlukek bir yerde hak veririm cunki su zamanda kadnlar da erkeklerde degisti Evli bekar nisanli gark etmiyor kimse icin ama seytan var nefis var esime guvenirim cok fazla ama kz arkadasida olamaz bana ters bisey çevresinde varmi var evet ama abi abla ilerisi asla olamaz kendinden buyuklere abla der bilmedigine kardesim der yani

Limonlukek sanırım bahsettiğin kişi @deleted77 😅😅 ayrıca iki gün önce post açıp yengem abimi rakı içmeye göndermiyor ben de yengeme abimi bunaltıyorsun dedim diyen insan mı şimdi bunları yazıyor 😅😂😂😅😂😅 önce sen bi kendi yazdıklarınla çelişme sonra başkalarına müdahale olursun 😉