• Muhabbet
  • Benmi kocamı çok boğuyorum bendemi sorun var ??

Benece aynen öyle .. bak geçen bi post vardı orada bi arkadaş eşim bana afedersiniz köpek gibi davranıyor bende hep onun peşindeyim çok aşığım vs diyordu .. sorun şu ki kaçan kovalanır bu teorinin henüz tutmamış olduğunu hiç bir yerde görmedimde duymadımda kendimden örnek vereyim asla eşimi boğmam sıkmam kendi haline bırakırımki tabiki sınırlar ve sorumluluklar dahilinde gerçek karakterini sevgisini saygısımı şeffaf görebileyim . Ayrıca asla kovalayan taraf olmadım ufak bi tartışmamız bile olsa ki nadir olur gebel olarak anlaşan bi çiftiz asla alttan almamm almam ki bakalım seviyor mu gelecekmi arkamdan bunu beklerim bu yüzden de hep gelen o olmuştur .. bu posta istinaden şunu anlatmaya çalışıyorum arkadaşım adam karaktersizse içinde sadakatsizlik varsa ve siz bunu baskılamaya çalışırsanız daha cazip gelecektir ve siz ellerinizle kaçınılmaz sona gidersiniz bırakın abi salın salın ki bakalım ne kadar sadık .. bu arada laflarım asla size değil eşlerini boğan kadınlara

Cemrerana biz eşimle arkadaş çevremize yemeğe misafirliğe vs birlikte gidiyoruz daha bir problem görmedim . Çok şükür ki ne eşim arkadaşlarıma nede arkadaşlarım eşime bakacak kadar karaktersiz değildirler ki en ufak şüphem olsun o insanı yanımda barındırmam .

Cemrerana haklı olduğunuz noktalar var ewet katiliyorum ama sizde hanfendiye karşi fazla gitmişşiniz buda hoş değil herkesin görüşü farklidir mesela ben yapim gereği hem hic kıskanmam hemde acayip güvensiz bir insanim benimde 8 yıllık ewliliğimde aldatilma gibi bi durumum olmadi şükür hani eşimin mizacida hic bu yönde değildir ama evli insanlarin sınirlari olmasi taraftariyım eşimin bayan arkadaşi olabilr fakat eşli görüşme şartiyla işi gereği cok fazla bayanla muhattap olur cokta konuşkan bir insandir ama ileri derece bi arkadaşliğa dönme durumunu bende kabul edemem valla he bundan bunalipta uzaklaşacaksa bende yok orda onu elimde tutmak içinde hic bişey yapmam

Limonlukek aslaaa ‼️‼️‼️‼️ cok kiskancim bu konuda :) ben nasil baska bi erkekle baş basa yemege gitmiyorsam o da gidemez. Kocama güveniyorum o da bana. Ben miz arkadaşlarimla cikarim o daa erkek arkadaşlaeiyla yeri gelir toplh halde bulusuruz ama tek tek asla.
      Ama benim takildigim kendi eşine gelince okei de abine gelince niye yengen bunaltiyor oluyor ? Sende birak kocani bunaltma 🤣

Senin çevrende yapan olduğu icin herkesi bir tutma. Benim çevremde cook şükür aldatan karaktersiz birileri yok. Kadınlar da aldatıyor. O zaman her kadın bir mi ? Ben Aldatmam mesela boşanmak varken ikisini birden idare etmek neden? Aldatan erkek her türlü yapar ruhun duymaz, ama bazen tesadüfki öğrenirsin. Allahım yaşatmasın hiç kimse hak etmez ayrılığı ama post üstüne post açmanın da manası yok. Fikrinizin uyuşmadığı her insana saldırmanında anlamı yok

Limonlukek cok boğuyorsun bence . Benim de erkek arkadaşlarım var hatta kadından daha cok erkek arkadaşım var . Memurum ofis ortamında çalışıyorum öğlenleri beraber yemeğe çıkarız kahve içmeye gideriz hiçte aşka bağlanmadı ergen değiliz ki bağlansın herkes sınırlarını bilir. Kocamdan hiç bir gizli saklım yok hepsini bilir hiç bir zaman yalan söylemedim. Benim kocamında kadın arkadaşları var eşli gidip geliyorduk pandemiden önce. Niye boğayım adamı yapacak olan her türlü yapar . Ben kocamı aldatacak olsam ruhu duymaz ama yapmam herşeyden önce kendime saygım var . Kocamda beni aldatsa ne bileceğim. Herkesin huzuru için karşılıklı saygı lazım

Ben ilişkide her iki tarafında birbirine alan vermesi tarafındayım fakat bunun da belli çizgileri olmalı tabi ki. Bu tarz problemlerle hiç karşılaşmadım. Kıskanç bir yapım da yok. Benim görüştüğüm arkadaşlarım var eşim pek arkadaşlarıyla görüşmez biraz asosyaldir. Tek sosyal yaşantısı ben ve çocuklarıyla, genelde hep çalışır. Ben de asosyalliğinden şikayetçiyim. İnsan bazen Farklı bir görüşe Farklı bir kafaya ihtiyaç duyuyor.

Tubi aaaaa lütfen biz özgüvensiz kadınmışsız, kocasını kadın arkadaşla rakı balığa gönderen elit kadınmış

Limonlukek ben olamaz diyemem.. ola bilir ama öyle fazla samimi yakin olamaz))yemeğe gidebilir ama ben de olmalıyım o yemekte..benimde erkek arkadaşlarim var universiteden falan yanlız buluşmuyorum.. buluşursak hep birlikte buluşuyoruz.. samimiyiz ama arkadaşlık samimiyyeti bilinir zaten, universite anıları, şakalar falan havada uçuşur hep..ama ayda bir konuşuriz ya konuşmayiz.. fazla konuşmaninda taraftari değilim ortak iş olmadiği sürece.. neyle ilgili konuştuklarinin da önemi var…ama kati kurallar sevmez erkekler) yap bilirsin ama ben de gelirim de)bensiz asla de))) bu tatlı kıskançlık oluyor erkeklere göre diğeri ise katı kıskançlık)

Limonlukek hahhhaaha buna gülerim. Canım çoğunun hayat hikayesi farklıdır altlarında geçmişinde ne acılar ne ihanetler ne bedeller gizlidir. Gelip de sana onları burda anlatacak değiller burda görünmeyen kısmını anlatırlar. Boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye 😆😆😆

happygirlh34 kız bak çift olarak görüşenler bile ihanet yiyorlar zamanla biraz hayata gerçekçi bakmaz lazım , neymiş Benim kocam benden kaçarmış kadın arkadaşlarına izin vermedim diye

Limonlukek Muhafazakar kesim bu konu üzerinde çok durur ama yani bende onlara katılıyorum işin doğrusu. Bir söz var ya “Kadın 1 aklıyla 9 nefsine çıkar da, erkek 9 aklıyla 1 nefsine sahip çıkamazmış”… O mesele.

Limonlukek aklına esra erol da ikizlerin annesi vokalist kadın vardı, orda ki kameraman sarışın kız eda var onun kocasıyla birlikte olmuştu. Ikisi de evliydi. Birbirlerine gidip gelirlermiş kimse eda nin kocasından asla beklemiyordu .