• Muhabbet
  • Benmi kocamı çok boğuyorum bendemi sorun var ??

deleted_4033 yok canım o dediği ben olamam ismim Gamze değil ve eşimi yemeğe gönderirim demedim 🙏🏻 Ha bayan üzerine laf koyup uyduruyorsa onun bileceği iş bu zihniyetlerle daha fazla münakaşaya girmicem kulvarlarımız çokk farklı çünkü 🙏🏻 Bazıları ciddi anlamda polemik yaratmak adına eski postları bile karıştırıp gerginlik yaratma peşinde amaçları ne anlamış değilim malesef 🤷‍♀️

Limonlukek bu tabi sizin ve eşinizin tercihi.. bizim evliliğimizde asla böyle şeyler olmaz. Benim çalıştığım hastanede kız arkadaşımda var erkekte var. Haftasonu yasaklarında çalışırken kapımın önüne kadar bırakıyorlardı sağolsunlar. Ve ben eşimden bunu asla gizlemedim. Birbirimizin evlerine gideriz geliriz. Eşiminde aynı şekilde kadın arkadaşları var. Hem benden önce olanlar hemde benden sonra edindiklerimiz. Hiç kıskanmam çünkü yapacak olan adamı veya kadını zincirle bağlasan yine yapar yine yapar. Bu tamamen karakter meselesi ve özgüven meselesi. Evlenmeden önce açık açık söyledim eğer bi gün hayatında başka bi kadın istersen sakın beni aldatma direk boşanalım. Birbirimize söz verdik ve bu zamana kadarda güven sarsıcı bi hareketimiz olmadı.. eşinizi tebrik ederim iyi dayanıyormuş. Sizde bu paranoyaklıkla iyi yaşıyorsunuz ben olsam çoktan kafayı sıyırmıştım🤣

Limonlukek Onlar göndersin de elit,ve özgüvenli kadin olsun ben halimden memnunum😁😂

Bir söz var çok severim; gitmek isteyene zincir vursan az, kalmak isteyene bir saç teli yeter. Yani insanın içinde varsa eğer ne yaparsan yap o işini yine bi şekilde görür o yüzden hiç öyle sıkmaya boğmaya kıskanmaya yasaklara saklayıp gizlemeye gerek yok.

Limonlukek Benim bir yakın erkek arkadaşım var oda çocukluk arkadaşım bana gelir kahve içer dedikodu yaparız eşim asla birşey demez çünkü arkadaşım gay

Limonlukek valla benim eşimin de o şekil arkadalı olamaz asla

Eşim sağlık çalışanı hastanede çalışıyor illaki orda çalışan kadınlar var ama hepsiyle iş saatinde iş için konuşurlar onun dışında asla izin vermem sonunda aşka dönecek diye hemde ben kıskanırım eşimi
Bazı kadınlar çok rahat paylaşabiliyorlsr kocalarını ben asla
Zaten eşimin de öyle bir düşünce si yok

Limonlukek kendi içinizde yaşadığınız kötü anılar var belli ki… Kendimizce haklı olabilirsiniz ama eşiminde kaeşı cinsten arkadaşları varr benimde… Kötü niyetli, kısıtlayıcı yaklaşmadık hiç bu duruma… 🤷‍♀️