Embryo onları bilmiom yaşım 22 . Bi de reglme 18 gün var . Gebelik yok mu yanı 3 aylık evliyim bide

Fidan nasıl yapıcam ne zaman içecem neye ii geliyo . Tşk ederim

Alga 3tane cevizi i bardaj ilik suya at regl oldugun gunun aksami hazrla ikinci gununden icmeye basla.20gun ic .sabahlari yemekden once ic.(turkcem iyi olmuya bilir kisura bakmayin )Azerbaycandan yaziyorum yarari olursa sevinirim

• Alga bunu yanıtladı.

Fidan anladım galiba 🤗 aç karnamı ? Ne işe yarayacak peki

• Fidan bunu yanıtladı.
      • Knl bunu beğendi.

Alga becerdiyim kadar anlatmaya calisdim🙈☺️Ackarna evet

• Alga bunu yanıtladı.

Ben bir aydir evliyim ama yinede deniyorum😊cabuk olmasinin bi zarari yok bence zaten 9ay sonra oluyo evliliyin tadini cikara bilirim o donemde .Allah nasib ederse insAllah .bugun artik 7gundur iciyorum bakalim

Fidan sizin yaş kaç ? Bu tarifi nerde buldunuz 🤗

Alga 24 yasim var sizede soyleyeyim sizde bakin herkes faydasini gordu diye bende burda kizlara soylemek istedim Instagram da buldum

Bide inanmakda cok onemli bence icecrksen inanacaksin faydasini gorucegine .folekulu yetisdiriyo buyutuyo falekulda zamani gelince patliyo bazi kadinlarda bu problem olmus onun icin tevsiye ederim

• Alga bunu yanıtladı.

Fidan bundan önceki günler doktorum bana yumurtalık 15 mm olmuş dedi bazılarıda küçük kalmış dedi bakalım gebelik olucak mı .reglmede var daha bekli o zamana kadar olur inşllh 🙏🙏🙏🙏

Alga kucuk kalmislarda normal buyucek sadece senin reglin nezaman oldu ? Reglinin ikinci gununden ic bak suraya yazyorum hamile kalicaksin insAllah☺️

• Alga bunu yanıtladı.

Alga

Alga insAllah olur ama olmazsa regl gunun aksami cevizi suya koy yarib kalkinca ic bu defa olmazsa gelen defa olur ☺️

9 gün sonra

Fidan mrb cevizleri kabuklamı suda bekleticem

Fidan her akşam yeniden mi yapıcam ceviz suyunu ne kadar içicem bide