Kizlar benim 2 bebegimin 10 haftalikken kalbi durdu ve aldilar yavrularimi benim gibi olupta saglikli Dogum yapan varmi acaba ve eger varsa nasil tedavi uygulandi
Hamilelik
Problem neymişki ? Bu sorunla karşılaşıp benim doktoruma giden biçok kişi bebek sahibi oldu.İstanbuldaysan Cerrahpaşa pr.Altay Gezer e görün derim.
Deryasss hayır tanımıyorum canım ama internete pr dr altay gezer yazarsan yorumları görürsün.Senin asla çocuğun olmaz denen insanlar bile çareyi onda bulmuş.Bana da 20. Haftamda suyun az deyip çocuk sakat doğarsa mesuliyet kabul etmeyiz diye kağıt imzalatmaya kalkıştılar.Ne streslere girdim.Sonra Altay Hocayı bulduk.Suyun gayet iyi çocuğun da sen de turp gibisin dedi.Hiç sorunsuz hamilelik geçirdim.Nur topu ay parçası gibi kızım var şu an 1,5 yaşında
Embryo o halde seni yakalamışken sorularımızı soralım🙊 ben ovulasyon testi ile denedim geçen ay çift çizgiyi yakaladım ama gebelik olmadı🤷🏽♀️ Regl im bitsin gene ovulasyon testi ile denicem bu ay eğer gene olmazsa doktora gözükeyim diyorum ama regl lerim düzenli geliyor total 5 gün sürüyor ama bu ay we geçen ay bikaç gün geçti 4,5 gün kadar.Doktora çıktıgımda bir sorunla karşılarım diye tedirgin oluyorum açıkcası😕 regl düzenli geliyorsa gene de bir sorunla karşılaşmamız mümkün mü benim açımdan acaba?
Mirr evet canim malesef sadece regl herseyi gostermiyor aynizamanda yumurta kaliten, yasin, genetik sorun tasiyip tasimamam, endometriyum kalinligin vs hepsi cok onemli ve esinin acisindanda sperm onemli o nedenlede olmayabiliyor. Doktora gitmekten korkma sebebinin ne oldugunu bilmek seni dahada rahatlatacaktir enazindan soruna odaklanacaksin. Hem bu islerde yas cok onemli nekadar erken okadar az proplemle savasirsin 💪🏽