Kizlar benim 2 bebegimin 10 haftalikken kalbi durdu ve aldilar yavrularimi benim gibi olupta saglikli Dogum yapan varmi acaba ve eger varsa nasil tedavi uygulandi

Problem neymişki ? Bu sorunla karşılaşıp benim doktoruma giden biçok kişi bebek sahibi oldu.İstanbuldaysan Cerrahpaşa pr.Altay Gezer e görün derim.

Naz bazi kan testleri yaptirdilar cnm 400 evroluk falan esimdede bendede problem cikmadi ve hap tedavisi verdi ama haplar bana cok basit geldi aklimi kurcaladi yunanistandanim ben bu kan testlerini bana istanbulda lemi diye bir doktor yaptirdi

Deryasss hayır tanımıyorum canım ama internete pr dr altay gezer yazarsan yorumları görürsün.Senin asla çocuğun olmaz denen insanlar bile çareyi onda bulmuş.Bana da 20. Haftamda suyun az deyip çocuk sakat doğarsa mesuliyet kabul etmeyiz diye kağıt imzalatmaya kalkıştılar.Ne streslere girdim.Sonra Altay Hocayı bulduk.Suyun gayet iyi çocuğun da sen de turp gibisin dedi.Hiç sorunsuz hamilelik geçirdim.Nur topu ay parçası gibi kızım var şu an 1,5 yaşında

4 gün sonra

Deryasss canim merhaba cok gecmis olsun uzuldum senin adina :( Ben tüpbebek merkezinde embryologum. eger yasin 35 uzerinde ise anoploidiwyuzubden olabilir buda ngs gibi genetik testleri yaptirarak hamilelik sansini sagliyabilirsin .

Embryo o halde seni yakalamışken sorularımızı soralım🙊 ben ovulasyon testi ile denedim geçen ay çift çizgiyi yakaladım ama gebelik olmadı🤷🏽‍♀️ Regl im bitsin gene ovulasyon testi ile denicem bu ay eğer gene olmazsa doktora gözükeyim diyorum ama regl lerim düzenli geliyor total 5 gün sürüyor ama bu ay we geçen ay bikaç gün geçti 4,5 gün kadar.Doktora çıktıgımda bir sorunla karşılarım diye tedirgin oluyorum açıkcası😕 regl düzenli geliyorsa gene de bir sorunla karşılaşmamız mümkün mü benim açımdan acaba?

Mirr evet canim malesef sadece regl herseyi gostermiyor aynizamanda yumurta kaliten, yasin, genetik sorun tasiyip tasimamam, endometriyum kalinligin vs hepsi cok onemli ve esinin acisindanda sperm onemli o nedenlede olmayabiliyor. Doktora gitmekten korkma sebebinin ne oldugunu bilmek seni dahada rahatlatacaktir enazindan soruna odaklanacaksin. Hem bu islerde yas cok onemli nekadar erken okadar az proplemle savasirsin 💪🏽

Embryo merhaba cnm 29 yaşındayım ben sagol kuzum ben yunanıstandanım sen nerdensın çünkü şey ıcın soruyorum ben turkıyelı bır doktor bazı testler yaptırdı bana

Deryasss daha gencmis yasin canim ama bazen genc yastada olabiliyor. Karyotip testi yaptirdinmi? Ben kibristayim

Embryo yaptırdım testlerı yollasam anlarmısın kuzum ıstanbuldan bır doktora danıstıdık o yaptırdı

Embryo bende 21 yasindayim 1 senedir evliyim ama cocuk olmuyor cunku polikistik over sendromu var kistler cok buyuk adet duzensizligim var bu ay sogan kurunu yaptim ve suan adetime 4 gun kaldi ve asiri derecede yorgunluk goguslerim cok sisti ve agriyor bide belim agriyor sizce hamilelik mi ?

Rabia merhaba anlattıgınız belırtıler daha cok adetınızın gelecegı yonunde. Polıkıstık kısılerde malesef cok sancılı gecebılıyor adet donemlerı.

• Alga bunu yanıtladı.

Embryo Merhaba! Canm ben de klomen hapı kullandım yumurtalık 15 mm olmuş dedi doktorum bazılarıda küçük kalmış dedi reglme 14 gün var gebelik olur mu ?? bide doktorum bana 1 gün ara ile ilişki dedi onu aynen uygulamalımıyız Teşkkr ederim şimdiden

Alga merhaba canım kac folikülün vardı? Yasın kac? 15 bıraz dusuk AMH degerını bılıyormusun?

• Alga bunu yanıtladı.