bilemedimkii Anlıyorum seni hele saat geç olunca istemiyor insan ama google falan bi bak istersen ben araştırmadım bi kaç postta okumuştum en doğrusu orda🤗

Ocakannesi googleda da net bilgi bulamadım 🤷🏻‍♀️ cok teskkr ederm canım riske atmamak gerek o zaman😏😂

Ağzını güzel bi fırçalarsın olur bitter ben öyle yapıyorum

bilemedimkii sizi yaniltmak istemem ama sehvetle meni gelmezse gusul farz olmuyor yani sehvetle bosalmazsa ama eger erkegin organi senin organina girerse dol gelsede gelmesede farz oluyor diye biliyorum ama oralda yinede net bi bilgim yok

Acabakimm nette de öyle yazıyo bende öyle biliyorum ama insan yine riske atmak istemiyo sonuçta ibadet ediyoz rahat edemeyip soluğu banyoda alıyoz, geçen bende happykids te buna benzer bişey paylaştım sordum “ Eşi elle boşaltınca kadına gusül gerekir mi diye ” asalak asalak cevaplar gelmiş yok bilmem bunu buraya yazacağına duşa girseydin bilmem ne diye . Sanki biz girmeyi bilmiyoz milletten Bilgi istiyoz dengesizler akıl vermeye kalkıyor , burda en azından öyle şeyler yazılmamış

bilemedimkii içime şüphe düştü bak şimdi, bende abdest alim bundan sonra 😀🤭