kızlar eşime oral yaptıktan sonra benim gusül abdesti almama gerek varmı? nolur yok deyin 😂
abdest gerekli mi?
bilemedimkii Almak gerekli diyorlar🙈
Ocakannesi banyo yapmamak için işi öylece bitirmiştim oysaki😑
bilemedimkii Anlıyorum seni hele saat geç olunca istemiyor insan ama google falan bi bak istersen ben araştırmadım bi kaç postta okumuştum en doğrusu orda🤗
bilemedimkii vallah bilmiom ama yani gelmedikden sonra niye abdest alirsin ki 😂😂
Ocakannesi googleda da net bilgi bulamadım 🤷🏻♀️ cok teskkr ederm canım riske atmamak gerek o zaman😏😂
saripapatya yani benmle ilgisi yok olayın😂😂
bilemedimkii inşallah yokturrr 😅😅 bende bi kac defa sadece oral yapıp yatıp uyudum 😂sonra kızımi emzirdim, inşallah abdest gerekmiyordur 😶😶
Ağzını güzel bi fırçalarsın olur bitter ben öyle yapıyorum
bilemedimkii 🙈 sanki burda da okumuştum daha önce gibi ama alınıyor diye biliyorum bende
- Düzenlendi
Bnce alınması gerekiyor sonucta bir münasebet olmuş 🙈 cinsel organına dokunuyorsun
- Düzenlendi
bilemedimkii net bilgim yok canım okuduğum kadarı ile yazdım 🙈 ben olsam alırdım ama 🙏🏻
deleted77 bende alıcam mecbur ramazan ayındayız🤷🏻♀️ belki yapmam diye şey ettydim ama garanti bişe yok sonuçta
bilemedimkii siz boşalmadıkça orgazm olmadıkça ve eşinizin penisi vajinaya girmedikçe gusul gerekmez
bilemedimkii sizi yaniltmak istemem ama sehvetle meni gelmezse gusul farz olmuyor yani sehvetle bosalmazsa ama eger erkegin organi senin organina girerse dol gelsede gelmesede farz oluyor diye biliyorum ama oralda yinede net bi bilgim yok
Acabakimm nette de öyle yazıyo bende öyle biliyorum ama insan yine riske atmak istemiyo sonuçta ibadet ediyoz rahat edemeyip soluğu banyoda alıyoz, geçen bende happykids te buna benzer bişey paylaştım sordum “ Eşi elle boşaltınca kadına gusül gerekir mi diye ” asalak asalak cevaplar gelmiş yok bilmem bunu buraya yazacağına duşa girseydin bilmem ne diye . Sanki biz girmeyi bilmiyoz milletten Bilgi istiyoz dengesizler akıl vermeye kalkıyor , burda en azından öyle şeyler yazılmamış
bilemedimkii içime şüphe düştü bak şimdi, bende abdest alim bundan sonra 😀🤭