Ağzını güzel bi fırçalarsın olur bitter ben öyle yapıyorum

bilemedimkii sizi yaniltmak istemem ama sehvetle meni gelmezse gusul farz olmuyor yani sehvetle bosalmazsa ama eger erkegin organi senin organina girerse dol gelsede gelmesede farz oluyor diye biliyorum ama oralda yinede net bi bilgim yok

Acabakimm nette de öyle yazıyo bende öyle biliyorum ama insan yine riske atmak istemiyo sonuçta ibadet ediyoz rahat edemeyip soluğu banyoda alıyoz, geçen bende happykids te buna benzer bişey paylaştım sordum “ Eşi elle boşaltınca kadına gusül gerekir mi diye ” asalak asalak cevaplar gelmiş yok bilmem bunu buraya yazacağına duşa girseydin bilmem ne diye . Sanki biz girmeyi bilmiyoz milletten Bilgi istiyoz dengesizler akıl vermeye kalkıyor , burda en azından öyle şeyler yazılmamış

bilemedimkii içime şüphe düştü bak şimdi, bende abdest alim bundan sonra 😀🤭

bilemedimkii sonuçta eşinizi sehvetlendirdiniz rahatlattiniz bence almanız gerekir diye düşünüyorum 🙄

bilemedimkii cinsel ilişkiyi, üreme organından olmak şartıyla her türlü şekline müsaade ettiğini ve haram kılmadığını anlıyoruz. Eşlerin birbirini yalama, okşama, dudaklarıyla, oral yolla ve elleriyle cinsel ilişkiye hazırlamak için vücutlüreme organından olmak şartıyla her türlü sevişme ve ilişki caizdir.üreme organından olmak şartıyla her türlü sevişme ve ilişki caizdir.Eşinin cinsel organını yalamak gusül gerektirir.)))
      internette böyle yazıyo

Z19e o sorunun cevabı da hayır kadın gusul almaz.Yani aslında her müslüman güzel bi fıkıh kitabı okusa hiç böyle sıkıntılara girmez