Kirpapatyasi Bende taktik istiyorum adam çok dertliymis benim hiç yaklasmamdan nasıl yaklaşayım napayım😂 bacımsular🥰
Deleted5 Kirpapatyasi bak bu postta çok değişik fikirler verdim bı değişiklik yapın benim fikri deneyin 😂
Nefedukaa Sedaa bizde hastayken bitti mi bitti mi diye soruyor, yapasım yokken de uyurken sırtımı dönemiyorum ona hemen bir dayanma sonrası hooop ilişkiii 🙈
Sedaa Nefedukaa valla aynı bende 😂 bazen yapasım gelmiyor, arkami dönmeye korkuyorum. 😅 ama sırt üstü yatsam bile adam hemen arkamı dönderiyor, bide bunu uykulu uykulu yapiyor, kolunu bacagini üzerime atıyor, kıpırdayamıyorum da 🤷♀️😂
Lentlily Sedaa herkezde mi ayni oluyo yaa aynisini yaşiyorum her akşam tabi ramazan girdiğinden beri biraz ayrı düştük amaaa
Lentlily Rengarenk ya biz sahura kadar yatamiyoruz düzen kaçti cok cocuklar cok uyumaya başladi ezana zor yetişiyoz o yüzden ramazan bole grççrk heralde.
Rengarenk Lentlily Evet ramazanda uyku düzeni çok değişiyor. Ama biz çocukları en geç onda yatırıyoruz. Bı 6 aylik bebisimiz var . O ne zaman uyutsa o zaman rahatlıyoruz. 😁