Kizlar merhaba bir sorum olacakti size baktim herkez burada herseyini paylasiyor bende paylasayim dedim esimle 3 yillik evliyiz bu zamana kadar esime asla sex kiyafeti giyipte karsisina cikmadim 2 sene oncede dogum yaptim hafif gobegim var ve sevmiyorum gobegimi kisaca ne giysem yakistramiyorum kendime ama esim iyi olmus felan diyor simdide diyorum bir gecelik alayim supriz yapayim nasil bir gecelik almam lazim gobek oldugu icin begenemiyorum😞

Prensannesi3 göğüs dekolteli sırtı açık mini elbise saten tarzı tercih ediyorum ben cnm benim de göbeğim var

Prensannesi3 alt tarafı etekli olandan al canım. Göğüs dekolteli belden sıkan alttan genişleyen mini

Prensannesi3
    Gogus dekolteli fakat gogus altindan oturtmali asagiya dogru acilan bi model olursa cok sahane olur canim ister uzun ister kisa uzun olursa yirtmaclilar filan var cok tatli duruyolar dusunebilirsin.

Satenn mini tamamdır zaten sexi gösterir 😂 sen sorunca aklıma geldi bende değişiklik olsun diye vücut çorabı almıştım evde tabi ilk kendim denedim nası durcak diye 😂 ağa yakalanmış hamsi gibi oldum 😂😂😂 gül gül öldüm kendime ve eşime göstermeden çöpe bastım 😂😂 bazen sexi olayım derken abartıyoruz galiba sadelikde gayet sexi benimde karnım yırtıkçok o yüzden genelde göbeğimi kamufle ettiği için miini saten giyiyorum renk renk 🎀

Thinky Allah seni 😂😂😂 ağa tutulmuş hamsi 😂😂😂 benimde çok var çatlak ya bide kilo aldım diye gecelik giymek istemiyorum iğrenç duruyor 🥺