Tinkerbell Kızçeler boy ve kilonuz nedir Benim (160 boy 50 kilo kendimi bildin bileli pilates yapıyorum 🌔)
HemsireAnne Tinkerbell boyum 169 56 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum bir türlu olamıyorum egzersiz yapıyorum ama.pilatesi sadece hamileyken yaptım pilates yardımcı olur mu zayiflamama
Ortasekerlikahve papatya_ nesi çok ben 1 cm uzunluk senden 78 kiloyum veremedim bir türlü doğum kilolarını
papatya_ Senenekimsem biraz kilo alınca moralim bozuluyor senin gibi tatlı cevaplar alınca seviniyorum teşekkür ederim 😃
Lentlily Tinkerbell 1.70 boyum 76 kilom 🤦🏼♀️ Duba gibi oldum iyice zayıflamam lazim 😂 ama boğazımı tutamiyorummm
Tosariktospa Tinkerbell 1.73 boyum normalde hep 56 sabitti en fazla kilom ama evlenince kilo aldim polikistik over ve hipoglisemi hastasıyım 71 ile hamile kaldım 90 kilo ile doğuma girdim 5 ay oldu doğum yapalı 73 e düştüm 🙈😁 56 kiloya kadar inmek ıstiyorum ama hastalık olunca kilo vermek zor oluyor 😖
Caniimmsss Tosariktospa bende de hipoglisemi var sürekli yiyorum ama bu hastalığın geçmesi için zayıflamak gerekiyor 😏
Laktikasit Bende 1.70 kilo 70 🤓 inşallah kilo vericem ama tatlıyı kesemiyorum ve egzersiz vs yok nasıl gidicek kilolar 🤦🏻♀️