kedicikkk Tinkerbell ay bi okudumda ben size göre baya tombalak bişeyim 1.65 boyum var 73 kilom var ama yeni doğum yaptım 3 ay oluyor 70 ile hamile kalmıştım 90 ile doğuma girdim 🙄
Aslipek26 Tinkerbell Doğum ve sonrası yüzünden 102yim şu an boyum 1,63 diyete başladım bide leslie yapıyorum çok fazla ve sene sonuna kadar hepsini vermeyi düşünüyorum Rabbim nasip ederse ☺️🤲🏻
Aslipek26 Tinkerbell sağol canımmm işte bize böyle güvenen destekleyen bacımsular lazım başladım bol su içmeye günde 3 litre içiyorum tabi Ramazan olduğu için iftardan sonra yapıyorum şu an ♥️
Kumral188 Tinkerbell boy 1.68 kilo 60 egzersiz yapıyorum genel olarak hep bu kilodayım çok değişmez ama biraz kilo versem daha iyi olucak gibi
Flowersparadise Tinkerbell 163 boy 53-54kilo 3ay önce doğum yaptım benim için zayıf yani insanın görünüşüne göre değişiyor kemiklerim iri olduğu için sıfır et duruyorum o yüzden kilo almak istiyorum ☹️
Ortasekerlikahve papatya_ nesi çok ben 1 cm uzunluk senden 78 kiloyum veremedim bir türlü doğum kilolarını
Caniimmsss Tosariktospa bende de hipoglisemi var sürekli yiyorum ama bu hastalığın geçmesi için zayıflamak gerekiyor 😏