seksirella Deleted6 başka bı uygulamayi karıştırmadan özellikle başlığa oranın adını yazmadan daha güzel bı konuşma sergiliyebilirdik bence 🌸🥰 hoşgeldin bu arada
Deleted6 seksirella hoşbuldum 🤭, kızdırdın beni 🙊 , evet önceki postlara baktım haklısın aslında ama sende bana hak ver direk yürüyünce bende savunmaya geçtim, nice postlara inşallah ,🥳❣️
seksirella Deleted6 inşallah merak etme burada destek oluruz birbirimize 🥰 sadece sürekli bu şekilde post açılınca tadımız kaçıyor muhabbet edebileceğimiz postları göremiyoruz merak etme 🥰
Deleted6 seksirella anlayışın için teşekkürler, arada aydınlat beni buralarda yeniyim dostum sen bi harikasın 🤗
Bisusamtanesi Geri çekilme yöntem ve prezervatif 🙄 Spiral taktırmak istiyorum ama eşim istemiyor taktırma diyor neyine güvencem bilmiyorum 😂😂 ikinci çocuğa geri çekilme yöntemle hamile kaldım artık 40 takla atıyorum ilişki yaparken acaba hamile kalır mıyım diye içim içimi yiyor kadın olmak ne zor yahu
ketenprenses Bisusamtanesi siz artık hamile kalmak istemiyorsanız kendinizi kapatın veya spiral en iyi yöntem eşinizin haberi olmassada olur esin hissetmez erkeklere göre hava hoş onlar bakmıyorlar neticesinde🙄
DolunaydaKurtKadinaDonustum Deleted6 Prezervatif kullaniyoruz. Spiral istedim ama kayma yapiyormus guvenemedim. Geri cekilme korunma yontemi degil. Geri cekilmeyle korunuyorum sandim 4 aylik kizim var 😁😁
bittercikolata Deleted6 sadece geri çekilme 🥳 sevgililik evlilik derken 9 sene bu şekilde korunduk 😂😂
kedicikkk Deleted6 sevgiliyken 2 yıl geri çekilmeyle evlendik yine geri çekilmeyle ama ben hamiş kaldım doğumdan sonrada pezervatif ile korunuyoruz 😜
deleted77 kedicikkk kadın Doğum uzmanları takıyor onu canım benim Acıbadem de kendi doktorum lokal anestezi ile işlemi yaptı çok memnunum
Bisusamtanesi ketenprenses evet ama devlet spiral taktırıyor mu nasıl oluyor ben özele gideyim diyorum eşim para vermemek için istemiyor 😒
deleted77 kedicikkk netten bakabilirsin minik bişi kolunda deri altına uyguluyorlar Şu an da en iyi korunma yöntemi 🙏🏻
Rengarenk Ben şimdiye kadar hap kullanıyordum. Adetlerim düzenliydi çok memnundum. Ama şimdi bebeğim var emziriyorum. Hap kullanamıyorum. Hem artık 3. Çocuk daha düşünmüyorum. O yüzden spiral taktırdım. Gayet de memnunum…