Kizlar merhaba sizinle bunu paylaşmak istiyorum. Esim bana karşı acayip ilgisizlesti sevgisizlesti daha önce bunun tartışmasini yasadik 1 hafta önce kadar ya sen beni hiç özlemiyor musun hiç istemiyo musun dedim yorgun oluyorsun vs fln dedi. Neyse dun evlilik yıldonumumuzdu güzel bir sofra hazırladım giyindim kusandim hediyesini fln 1 ay önceden düşünmüştüm resimli çakmak aldim fln. Neyse geldi o da bana lcw den kot tişört ince hırka fln almis hediyenin bi önemi yok benim için ama düşünmemiş özenmemis son dk alıp gelmiş her neyse yedik içtik çok mutlu oldu fln sonra hiç bisi olmadı ne güzel bi söz ne bi romantiklik yattık uyuduk gece uyandım söyledim bunları tek tek ilgisizim öyle mi dedi sadece. Ay ben çıldırmak üzereyim napacam sasrdm cdden bu gidişle bitecek bu evlilik var mi tavsiyeniz.
Öküz koca
Arencik ne guzel düşünüp almis iste canim daha ne istiyosun? Bazi erkekler romantik olur bazilari olmaz. Ama senin ki düşünmüş en azindan. Gece belki senin yanasmani istedi,ilk senin guzel seyler soylemeni istedi? Sen soyledin mi peki,yilimiz kutlu olsun sni seviyrm falan diye??
Kis_masali söyledim tabi ki ama bu ilgisizlik uzun zamandır var bana dokunmuyor bile geçenlerde ben yanaştım öyle birlikte olduk yoksa umurumda değil eskiden böyle değildi bu beni çok üzmeye başladı 😒
Arencik Valla bazen biz kadınlara ne yapılsa yaranamıyoruz canım sana lafım yok belki haklısındır ama. Hep onalrdan beklemek yanlış keşke o dönüp yattiysa sen ona dönüp sarilsaydin yanığına bı öpücük kondurup sevdiğini ne olursa olsun onunla mutlu olduğunu söyleseydin. Biraz da onlara hak verelim. Bazen tavırlaniyoruz kafamız da kuruyoruz işte yanaşmıyor ilgilenmiyor gibi gibi ama bazen gerçekten çocuktan filan yorgun olduğumuzu düşünüp kendilerini çekiyorlar. Bizim gelmemizi bekliyor. Sen yine güzel güzel ilgilen sadece bir gün değil hep yap bunu geri dönüşü olacaktır mutlaka
Arencik o seninle ilgilenmedikçe sen onunla ilgilen üstüne düş sen dokun sen yanına git otur uzan öp kokla onun yapmadığı herşeyi sen yap
Arencik iş yerinde yoruluyo olabilir mi?
Hanimlar hatırlar unutmaz zaten işi yoğun değil kendi işi ama tavırları hareketleri çok batmaya başladı yani düşünüyorum beni abartıyorum diyorum yok yani insan bi gelir sarılır öper yok abi yok bisi oldu adama hani desem ki başka biri mi var yok buna da eminim. Ben surekli yakınım ona sürekli de yakınlaşmaya çalışırım öperim sarılırım ama ondan da aynı şeyleri gormeyince soguyorum
Arencik canım erkekler bizim gibi ince düşünceli olamıyor almıs hediyeni yapmıs kendinlerine bile son dk ozen gostermeden alıyolar inan ben sözlüme alıyorum ugrasmıyo bile hep ben seçiyorum bi magazaya girer cıkar bu ne güzel vakit gecirmiş yemiş içmissiniz romantiklik beklemeni anlıyorum ama bu kadar kafana takıcak onun üzerine gidicek bisey gormedim ben
Arencik valla canm gayet iyi kocan var ne güzel özenmemiş olsada almış hiçbir erkek 1 ay sonra evlilik yıl dönümüm aceba ne alsam diye oturup düşünmez bir çöp almayan kocalar var , sevişme konusuna gelirsek sen yaklaş ben kocama istediğim zaman kucağına oturup cilve yapıyorum fazla naz aşık usandırır 🌸
Aybukeninanasi aynı şeyleri bende yaşamıştım eşim aynı şeyleri dedi ve sorun çözüldü
Tinkerbell canim o değil ben 1 ay düşünürüm ne aliyim diye. O son gün bakmış alms getirms bilmiyorum benim sanırım ilgisizliğe sevgisizlige tahammülüm yok
Arencik dün akşam benimde evlilik yıldönümüm dü gündüz aradi ben sana bişey almak için cıktım ama bişey beğenemediö ne istersin ne alayım dedi bende alma bişey boşver dedim tamam dedi sen kendi beğendiğin bişeyi alirsin ozaman dedi geldi 😂 şuan anlattiğin şeyi vok iyi anliyorum ben 8 yıllık evlilik hayatimda bir ewlilik yıldönümümü ilk kez böyle geçirdim ama susuyorum ben hic bir şey demedim bu akşam gelmiş garip bi şekilde peşimden ayrilmiyor cocuklar uyusada işimize baksak cok özledim fln diyor dün akşam adam yanaşmiyim diye arka arkaya 2 film izletti bana cözmeye çalişiyorum var bişeyler amaaa
Arencik abartıyorsun hangi erkek 1 ay öncesinden düşünür ki
Arencik benimde 2 gün önceydi :) ne tebrik ne hediye. Seninki en azindan sana hediye almiş senle sofraya oturmuş etmiş 😅
Bazen bu erkeklere illede ne istediyini ne hissetdiyini söyliyiceksin yoksa anlamıyolar🤷
Arencik diger yorumlari okumadim ama hediye icin gidip almasi bile yeter bazi erkekler anlamaz keza bnim koca hic bir zamn bna hedoye aldigini bilmem ozel.gunler dahil beterin beteri var bosver ne guzel almis nabcan insan uzuluyor ama adamlardada olmadimi olmuyor
Arencik kiz sen hatirladigina dua et benim koca hatirlamazki son dakikada hediye alsn😞