ahabsvahahanab Ay kafayı yicem evli ve cocugu olan ciftler ne sıklıkla ilişkiye giriyorsunuz bi yazın lütfen???
kedicikkk ahabsvahahanab oğlum 3 aylık ve haftada 2-3 kere oluyor bazen 4 bile oluyor yeterki oğlum uyusun eşim yorgun olmasın
Kis_masali ahabsvahahanab 2 cocugum var. Ramazandan once abartisiz her gun. Ama bu aralar 3-4 güne bir😂iftardan sonra bi agirlik cokuyo. Mecalimiz kalmiyo😂
Tosariktospa ahabsvahahanab Bayram değil seyran değil kocam beni niye öptü modundayım şuan belki 1 ay olacaktır 🙄
Kis_masali ahabsvahahanab asnsbsjd ben bisey yapmiyom. Adamin önünden geçsem sulaniyo😁tabii bazen frikiktir,fantezi kıyafetleridir oluyor ama nadir.
Sevdan_ile ahabsvahahanab 3 tane çocuğum var ramazanda. Önce bir gün ara verip ertesi gün yapıyorduk şimdi ramanalikda 2 günde bir sahura kadar 😃🤭
Thinky ahabsvahahanab ne yapacaksınız başkasının ne sıklıkla yaptığını? Sizi baz aldığım için demiyorum ama forumda herkesin cinsellikle kafası bozulmuş gibi 🤦♀️ hergün yapanda var benim gibi 2 ayda 1 yapanda var… Herkesin eşi aynı değil… Hergn olacak diye bir kural yok 🤷♀️ başka insanların cinsel hayatına göre kendi hayatınıza yön vermeye çalışmayın bu herkes için geçerli 🤦♀️
saripapatya Thinky 2 aya 1 mi sizin ilişkiniz ? Tam anliyamamdim orasini kusura bakmayin yanliş anlamayin sakina
ahabsvahahanab Thinky herkesin düzeni farklı olabilir ama ben ortalamayı merak ediyorum eşimin sorunu oldugunu düşünüyorum ona göre herkes haftada 1 yapıyor böyle olmadıgını ona göstermek istedim
Nefedukaa Herkesin ne sıklıkta yaptığı farklıdır canım. Kimileri hergün, kimileri gün aşırı, kimileri haftada bir yani. Siz uygun zaman bulduğunuzda yapın hemen, biz bazen ara vermeden hergün yaptığımızda oluyor bazen 1 haftayı da buluyor yapmadığımız.
bittercikolata ahabsvahahanab Genelde gunasiri olur ama arka arkaya 5 6 gece olduğu da oluyor 2 3 gece ara verdiğimiz de, bi de regl iken 6 gün fix kapaliyim😏😏
KirmiziOjeli ahabsvahahanab canımız ne zaman isterse bi kıstas yok ama genelde 2 günde bir peşpeşe olduğuda oluyor. 8 aylık olmak üzere oğlum doğumdan sonra daha da çoğaldı