Sananebesalak ahabsvahahanab değişiyor bazen haftada 1 bazen haftada 3 ama haftada 3 ü geçmez bizim ben istemem çok sık ilişki tutkuyu azaltıyor
Hsbcnnc ahabsvahahanab 4 aylık oğlum eşim hergün ister ben doğumdan sonra kendimi toparlayamadım uyku o kadar tatlı geliyor ki gözümü açamıyorum adam çaresiz artık sitem etmeye başladı sen beni sevmiyon diye ama bütün enerjimi oğlum sömürüyor 😀
Sananebesalak Butterflyy aynen öyle bana her gün şöyle sevişiriz böyle ateşliyiz diyenler pek inandırıcı gelmiyor açıkçası
Ecenaz ahabsvahahanab kızım 10 aylık. 2 3 günde bir birlikte oluyoruz. Ben yorgun olurum o yorgun olur olmazsa sabahın 5 inde 6 sında kocamın şeyini arkamda hissediyorum 😂 öpüp uyandırıyor ve olanla oluyor 😂
Munis ahabsvahahanab Malesef biz de bebekten sonra boşlayanlardanız. Kuzum 7 aylık toplasan 5 kere anca olmuştur. Ne yapacağım bilmiyorum. Sanırım biz kendimizi tamamen kızımıza odakladık. Eşim de ben de yanaşmıyoruz birbirimize cinsel olarak
Ecenaz Butterflyy valla ben mışıl mışıl uyuyorum ama eşim isteyince Bi şey demiyorum 😂 ben hiç reddetmedim eşimi bu zamana kadar 2 yıllık evliyiz. Sevgililik te de yakınlaşmalarımız olmuştu. 3 yıl sevgili kalmıştık.
Olivetti Kis_masali eşini bilemiyorum ama sende bu azgınlık varken her gün yaparsın sen 😂 normal şeyler bunlar yeme içme gibi 😂
Olivetti Kis_masali gençlikte normal böyle şeyler . En s.kşken dönem . Yaş ve evlilik ilerledikçe seyrekleşecek ister istemez 😂