Kızlar benim akıntım cok pis kokuyo eşimle birlikte olurken çok utanıyorum neden böyle oluyo varmi benim gibi olan iç çamaşırı günlük degisiyorm ama 1saat sonra yine aynı kötü koku
Bıktım yaaa
Hayal20 enfeksiyondandir canim
Kis_masali dr gitsem alttan mı muayen eder vajinismus da var cnm bende
Hayal20 idrar alir buyuk ihtimalle,fitil fala yazar. Vajinismus icn psikolga gitmen gerekiyo diye biliyorum. Yanlis yonlendirmeyim ama. Gelirlr arkdslr birazdan🐣😊
Hayal20 horbi life de bi sabun var gorumcem kullabiyor sabah aksam kullabiyorsun akintin olsa da konu olmuyor
Kis_masali Vajinismus çok kötü zor bişey gidemdm psikologa henüz canım
Delihatunnn Tamam canım sağolasın bakiyim ona bir
Hayal20 vagi-hex fitil öneririm. Reçetesiz alınıyor içinde 6 adet var her gece yatmadan bi övül koyuyorsun vajinana. Genel olarak hastalarımıza öneririz. Fakat her akşam aynı saatte ve atlamadan koyman lazım🙂🙏🏻 Vajina florasını bozacak sabun veya koku kullanmamalısın eğer kullanırsan dahada artar
Hayal20 vajinanın içini suyla flan yıkıyorsan da olur o koku enfeksiyondan da kaynaklı oluyor eğer bakinin varsa idrar almaz muayene eder sistit varsa idrar alır ki sizinki sistit değil
Hayal20 az cok biliyorm canim. Allah yardimcin olsun🤗
kopuklukahve merhaba sağlıkçısınız sanırım
Z19e evet
Hayal20 onemli deil canimm
Hayal20 gebelikte 9ay boyunca çektim o kokudan. Enfeksiyona bağlı mantar gelişiyordur. Doktora git bence o gerekeni söyler. Gitmeyeyim dersen önerebileceğim birkaç şey var; 1 lt içme suyuna 1 Türk kahvesi fincanı elma sirkesi koyup onunla taharet al. Tahareti önden arkaya doğru yap. İç çamaşırlarını ayrı yıka 60derecede ek durulama yaptır ve yumuşatıcı asla koyma. Mutlaka ütü yap.