Benim sağ yumurtalığımda 4.9mm kist var ve bu ay ovülosyon testini kullandım Adetime 10 gün kala yumurtladım sizce bj kist gebe kalmama engeller mi yardım ederdeniz çok sevinirim kafam çok karışık

Nur18181 canim bendede 2009 dan beri kist var her Ay adet goruyosan hamile kalmana engel degil anneanem hep kan gelen yerden can gelir derdi🤗

MiracinAnnesi evet her ay düzenli adet görüyorum 4 aylık evliyim evlenen kadar hiç olmamıştı ama iki ay önce oldu geçmedi soğan suyu içtim faydası oldu mu bilmiyorum bu gün bitti ardından ovülosyon testi kullandım adetime 10 gün kala yumurtladım şimdi bekliyorum 😊Allahım inşallah isteyen herkese verir🙏

Nur18181 canim bende polikistik over sendromu var ve ben 3 ayda bir adet goruyorum ve bu ay bende sogan kürünü yaptim adetime 6 gun kaldi ve asiri derecede goguslerim cok agriyor hele gogus uclarim cok beter acaba ben hamilemiyim diye dusunuyorum ama bilmiyorum

Rabia göğüs ağrısı genelde adet tarihi geçtikten sonra başlar ama inşallah hamilesinizdir dualarım sizinle ☺️🙏