Senem21 Zaz EcemYamurKam bendede çok adet gecıkmesi oluyor korkma halemde bar adete gırmem gerekıyo ama gecıktı gene
ebru0038 EcemYamurKam Başlığı görünce şaştım kaldım daha bu yaştakiler bile kullanıyormuş herhelde önceden
kizatasozu Burayı daha 13 yaşındaki bebeler kullaniyormus şimdi bu yaşta kullanan varmı acaba en kucugumuz kim el kadirin
zeytep kizatasozu postu görünce yeni sandım😅😂aslında bir yaş sınırlaması yok mu ki acaba, merak ettim. Uygulama çok yararlı ama bazı postlara belli bir yaş üstünün girmesi daha mı iyi olur sanki? …
pinkdreamss kizatasozu 13 14 yaşımda benim de vardı telefonum ama sınırlı takip edilirdim z kuşağı fena 😂😂 yaşım 27 olacak 1 ay sonra 😪
busenihicalakadaretmez kizatasozu Ablalar 9 yaşındayım regl ne demek sorusunu görürsem şaşırmiycam hiç 🫠
pinkdreamss zeytep bence de sonuçta cinsellik içerikli çok fazla muhabbet var benim bile yaşım kaç bilmediğim çok şey varmış burdan öğreniyorum kız daha 13 yaşında 😂
kizatasozu zeytep su kuşak muhabbetini kim çıkardı yaa beyaz kuşak Kara kuşak kırmızı kuşak olsaydı bari 😅