Sevinsevilin Bu durumu sık yaşayan ben miyim ? Çözümü var mi ? Siddetimize mi dayanamiyor anlamadim 🤣
deleted77 Sevinsevilin canım extra büyük boyutlu przrvtf denemenizi öneririm muhtemelen küçük geldiği için oluyor bizimde başımıza gelmişti 🙈
Sevinsevilin Bisaniye okey. Cocuk olmadan once uzun süre geri cekilmeyle korunduk. Cocuk olunca prezervatifi de ekledk. Fakat yirtilma olayi basimiza geliyor. Ertesi gun hapi alsam mi emin olamadim
Sevinsevilin deleted77 bak bu hic aklima gelmemisti. Kontrol etsin esim. Daha once vajinama kacmisti. Yasamadigim sey kalmadi 😅😅
Olivetti Sevinsevilin çok ilginç . Takarken mi hatalı takıyorsunuz . Veya zaten yırtık mı oluyor . Takmadan önce bi üfleyin bakalım belki zaten yırtıkmıştır . Dikkatli olun preZervatif var diye coşmayın iyice 😂😂😂
Rouge Sevinsevilin markayı değiştirin az once tesadüfen denk geldim instagramda bir paylaşıma baya duş baslıgına takıyo su doluyo doluyo kocaman oluyo balon gibi asla yırtılmıyo hangi markaysa artık😂😂
deleted77 Sevinsevilin ay en korktuğum şey ama çok karşılaştım bu tür olayla 🙈 muhtemelen küçük geliyordur bizim o sebeple yırtılma yaşandı 🙈
Tosariktospa Sevinsevilin Evet ella aldım hemen hemde gece 2 de yasaklarda. Polisi arayip cocugun gaz damlası kirildi almam lazim diye izin almisti 🤣