Olivetti Sevinsevilin çok ilginç . Takarken mi hatalı takıyorsunuz . Veya zaten yırtık mı oluyor . Takmadan önce bi üfleyin bakalım belki zaten yırtıkmıştır . Dikkatli olun preZervatif var diye coşmayın iyice 😂😂😂
Rouge Sevinsevilin markayı değiştirin az once tesadüfen denk geldim instagramda bir paylaşıma baya duş baslıgına takıyo su doluyo doluyo kocaman oluyo balon gibi asla yırtılmıyo hangi markaysa artık😂😂
Sevinsevilin deleted77 bak bu hic aklima gelmemisti. Kontrol etsin esim. Daha once vajinama kacmisti. Yasamadigim sey kalmadi 😅😅
deleted77 Sevinsevilin ay en korktuğum şey ama çok karşılaştım bu tür olayla 🙈 muhtemelen küçük geliyordur bizim o sebeple yırtılma yaşandı 🙈
Tosariktospa Sevinsevilin Evet ella aldım hemen hemde gece 2 de yasaklarda. Polisi arayip cocugun gaz damlası kirildi almam lazim diye izin almisti 🤣
Sevinsevilin Tosariktospa geri cekilme ve prezervatif ile korunuyoruz. Sorun olacagini sanmiyorum onlem olsun diye ilac ictim. Bunlra ragmen hamile olursam seve seve dogururum 😅🤣🥳