Kis_masali benbugsbunny ben de spiralle korunuyorm ama asla ice bosalma olmuyor. Guvenemem hic biseye. Hatta gecen az bi esim kacirdi,ertesi gun hapi ictim. Nolur nolmaz diye😁 bi kan,test faan ver bence
Nietzsche Kis_masali seen niye spiral taktırdın ki ,spiral hariç yazdığınla korunuyoruz biz ,kaçarsa hap içiyoruz. O zaman boşa taktırmiyim 😂😂
Nefedukaa benbugsbunny sanmıyorum canım ben 3 senedir korunuyorum spiralle hep de içe boşalır eşim. Bu saatten sonra olsa da olsun çocuğu büyüttüm 😅
benbugsbunny Nefedukaa normal şartlarda bizimde öyle ama adetimin bitmediğini görünce korktum haftaya gebelik testi yapıcam bakalım sonuç ne çıkacak. Ben düşünmüyorum şimdiden rüyalarıma girdi 😔
Balponcik benbugsbunny spiral kayması lazım hamile kalman için ama bu aletten herkes genelde şikayetçi kanama fazla oluyo 10 gün sürüyo adet olabilir böyle ama doktoruna bir danış
Meleks Balponcik bende de 6 7 sendir var spiral hep içe boşalma olur ve adetim düzenli her ay aynı günde gelir 7 gün sürer bir sıkıntı yaşamadım şimdye kadar ama kontrol zamanı da geldi
benbugsbunny Balponcik ilk taktırdıktan 1 buçuk sene falan hep 6 gün oluyordum ama şu 4 aydır 10 gün oluyorum niye anladım 😒
Z19e Canım kayma falan olmadığı sürece olmaz sıkıntı merak etme , kayması yerinden oynaması lazım spiralin , kayma olduğunda da zaten hissedersin şiddetli ağrı oluyomuş.