• +18
  • Fıkra zamanı🤪🤪🤪

Birgün temelin karisi fadime bir filmde 69 pozisyonu gormus neyse aksam olunca temele anlatmis demis bu pozisyonu bizde yapalim tabi anlatinca garibim bilmedigi icin anlamiyr neyse almislar o pozisyonu fadime tam o sirada osurmus temel bozulmus ama ses cikarmamis bidaha osurmus yine ses cikarmamis 3. Kez osurunca 66 kezdaha dayanamam ben bu iskenceye daa demis ..
Haydin kizlar gulelim eglenelim sira sizde en komik fikra kimden gelecek bakalim 😂😂😂

ebruli fıkra mı emin değilim de
    Bir adam ve bir kadin sevmisler evlenmisler
    1-2 yil sonra adam her gece içmeye falan baslamis karısına da ilgi göstermiyormus kadın da bu duruma üzülüyomus yine bir aksam adam sarhos gelmis eve su hatunla biraz dalga
    geçiyim demiş hanım demis senin mallar iyice büyüdü çamasır makinasi kadar oldun
    kadın üzülmüs ama kocasina bisey diyememis içine atmis bir iki gün sonra adam yine sarhos gelmis ve yine ayni espriyi yapmıs
    hanım senin mallar iyice büyüdü Çamasir makinasi kadar oldun demiş kadın yine üzülmüs ama bisey dememis 3-4 gün sonra adam eve gelmis neyse yemek falan yemişler yatmislar
    gece adam kadını dürtmüs hatun demis kalk canim istedi biseyler yapalim kadında çit yok adam yine tekrarlamis yine çit yok tekrar dürtmüs bu sefer kadin kafasini kaldirmis
    ya demis bir burusuk çorap için koskoca Çamasir Makinesini açtirma bana
    Elinde çitileyiver..💯💯

Rouge evett bunu kdstede biri bi posta yazmisti akil verme amacli ama cok hosuma gitmustj 😂😂

ebruli kids i bilmiyorum ama gerçekten akıl vermek için güzel ornek olbili😂

ebruli temel sürekli fadimeden anal ilişki istiyormuş fadime vermiyormuş . Birgün temelin ısrarlarına dayanamamış arkadan yapmışlar . Öbürsü gün temel fadimeye küsmüş . Asıl benim sana küsmem lazım temel ! niye surat yapıp küsüyorsun demiş . Temel de demişki ben götverenlerle konuşmam …..

Olivetti kadinin biri insatin onunden geciyrmus tabi azgin insaatcinin biride tecavuz etmis kadin karakola gitmis sikayet etmis bu adam vajinama tecavuz etti demis neyse savcinn yanina gitmisler adama soz hakki vermis adam vajina demeyi getirememis afedersiniz bacim aminizin adi neydi demiss 😂😂😂

Temel birgun kariya gitmis kadin yatakta bekliyor temel gitmiyor kadin seslendikce geleyrum da diuor gitmiyor en son malına diyor la oglum habi kalkk da fadimeyde geri yatarsin

Rouge Ayy bunu biliyorum ama ben bunu kadının dediği küçücük şey için makinayı çalıştıramam elinde çitileyiver diye hatırlıyorum 😂