• Öneri
  • Prezervatife para dayanmıyor 🤦🏻‍♀️

İyi akşamlar hanımlar. Prezervatif fiyatları uçmuş gidiyor. Korkumdan okeyden başka kullanmak istemiyorum. Arkadaşım biminkini kullanıyoruz diyor ama happy kidste biri yırtıldı hamile kaldım demişti. 1 paket olmuş 60 TL okeyde 😐 var mı uygun kullanıp memnun kaldığınız?

BuseveMinigi bizde okey kullanıyoruz. Veya bazen durex. Diğer türlü başkasına hayatta güvenmem. Okeyde bile bittikten sonra bakıyorum delik çatlak patlak var mı diye

BuseveMinigi biz biminkini kullanıyoruz 3 aydır çok çok şükür yırtılma falan olmadı acaba eşiminki aşırı derece çok kalın değil ondan mı bilemedim 🙄🙄

BuseveMinigi bende sağlık ocağından alıyorum canım ücretsiz memnunum onu almadan önce de durex kullanıyordum

ZRaporu eşim istemiyor 🤦🏻‍♀️ Onunda kayma ihtimali var. Görümcem 6 aylık bebeği varken spiralle hamile kaldı 😳

Are01 bende önceden sağlık ocağından alıyordum artık vermiyorlar pandemiden beri 😤 okey almaya başladım. Eşime söylemedim ama devletin verdiği prezervatif mi araba lastiği mi belli değil 🤣🤣🤣 fazla kalın 😂😂😂

Aslipek26 burda bir postta daha okumuştum karnavalı deneyeceğim 😁 Nirvana almıştık en son. Vallahi bende BİM’den kendim aldım aslında ne tuhaf. Ped alıyoruz utanıyoruz halbuki vücudumuzda olması gereken bir durum. Keza prezervatifte öyle. Bu da bir ihtiyaç niye alırken bu kadar tuhaf karşılanıyor bilmiyorum.