bisadekahve Aslipek26 yaa ondan bi ben zevk almadım sanırım yada prezervatifi sevmediğim için ondan da moru etkilendim bilemedim
BuseveMinigi Yahmir bacım yok benim bi oğlum var 20 aylık olacak 2. Çocuğa hazır değilim 😂öğretmenim geçenlerde bi iş teklifi aldım hatta 3000 maaş haftada 5 gün 10:30-17:30 arası oğlumu bırakacak yerim yok diye giremedim. O yüzden ara vermem şart çalışmayı düşünüyorum.
BuseveMinigi Aslipek26 önceden çekiniyordum ama ama şu an saldım. Bu da bir ihtiyaç olarak düşünüyorum. 🤷🏻♀️
Gamzexxxx Vala bugun saglik ocagina gittk bebegimin 4 aylik aşı icn prezervatif istedim bitti vala dayanmıyor dedi ebe 😄😄😄😄
Bilinmeyenlidenklem Rouge geçen gün oğlum telefonda bebek videosunun sesini duyunca koşarak geldi ve videoyu gülerek izledi diye eşim dönüp kardeş mi yapsak baksana çok mutlu dedi, hasım olmak güzel bir şey dedim ve susarak uzaklaştı 😂
Imeraaa @ZRaporu yaa cok merak ediyorum spiral varken korunuyomuunuz yoksa alayina bam bam icemi salliyosunuz
ZRaporu Imeraaa ekstra korunmuyorum o yüzden içime boşalıyor spiralin kaymazsa sıkıntı olmuyor kontrole gitmek lazım o yüzden arada