Ortasekerlikahve Asena34 bn bekarligimdan bri hep agdaya gittim 2 dogum yaptm sezerynla sadec doğum dan snra 5 6 ay kadsr jiletle aldim gri agdaya basladim en son hamilyken artik 3 ayda bir gidiyordum o kadar azalmisti ama dogum yapinca mecbur jilte dondum 2 aydr geri basladim agdaya en rahati bnce neyine utaniyorsun onlar aksama kdar kaç tane goruyor aklina bile gelmiyorsun
Deleted5 Asena34 cnm bende mecburen 3 4 kere jiletle almıştım hem cogaltti hem kalın çıktı çam sakızı ağda ile evde kendim aldım tekrar düzeldi kıl bile yok tüy şeklinde seyrek çıkıyo artık
Acibaal E_Nasiba lazer kesin çözüm değil diyorlar tekrar cıkıyor falan bu doğru mu acaba cok kararsizim bende gitmek istiyorum ama tekrar cıkıyosa ne anlamı var ki
ysmn78 Acibaal Kişiden kişiye değişiyor canım benim komşum bekarlığında tüm vücut yaptırmış doğum yaptı hala aynı hiç çıkmadı bende yüzüme yaptırmıştım hamilelikte tekrar çıktı bilemiyosun
deleted77 Acibaal 10 yıldır tüm vücut lazerliyim eşimde aynı şekil artı Doğum yaptım hiç çıkmadı bir kaç tüğ çıkmıştı onuda Doğum sonrası tek seansta hallettik kişiden kişiye değişiyor sanırım 🙏🏻
lilyy Acibaal buz lazer öneririm hem tam acısız hem de etkili. Üstelik buz lazerin beyazlatma özelkigi de var. Putussuz yumuşacık. Ben kullanıyorum
papatya_ Asena34 utanilicak bisey yok canim ben evlenene kadar hep jilet yapmistim dugunde kuafor aldi cokta acimadi ilk defa olmasına rağmen ama sonra cocuk var diye gidemedim jilete devam 🤦♀️
ZRaporu deleted77 ya bende 10 sene önce yaptırdım 8 seansta bitecek dediler bende hiç bir şey değişmedi sarışınsın kıl köklerini makine görmüyor dediler e bende niye satarken paketi bana bundan bahsetmediniz dedim ay çok sinirliyim hala haram ederim paramı onlara
Glsmm Asena34 valla başta bende çok utandım kuaföre gitmekten ama keşke daha önce gitseymişim dedim 😁 bi kere gözünü karart git çok rahat edeceksin 😁
Delihatunnn Asena34 canim kendi kendine agda yapamazsin onun yontemleri var siki cekmen lazim ki duzgun gelsin siki cekemezsen beklersen agdayi sogutursan derini oldugu gibi alir birde guzel germen gerekiyor gevsek derine surer cekersen oda lop lop ceker canin cok yanar yine derilerin soyulur bende agda yapiyorum uzun zamandir ama bi yerden sonra derin incelmeye basliyor artik lazer e gidicem jilete nazaran tavsiye edilcek bi secenek ama bana kalirsa lazer e git lazer pahali gidemem diyorsan utanmadigin bi tanidigina yaptir agdayi ama cok guzsl germeye dikkat et derim ben
Smyrayldrm Asena34 cnm bende cok korkuyrdm hemnde utanıyrdum bende hep jıletle alıyrdım canım yanmasjn dıe baktm artk olmuyı sıkıkdım sureklı cıkmasındn agdaya kuafıre gttm soledjm yanı ben hıc aldırmadım dıe 10 dk surdu surmedı bende cok utanıyrdım korkuyrdm ben gıttıgım gun ınanırmısın 10 kısı agda sırasındaysı cnm gercektn o an acı cekıyrx 1 ay rahatmıs kendınde rahat edıyrsun ınankı. Utanmana gerk yok yanı onkar aksama kadr yapıyrlar 🥰
deleted77 ZRaporu yaptırdığın merkezle çok alakası var canım malesef yazık olmuş 🤷♀️ Benim tüğlerim sapsarı ama buz lazer okudu Çok memnunum birde aşırı azdı sarı olduğu için bayağı uğraşmışlardı 🙈 bence seninde olurdu ya
Kis_masali ZRaporu benm teyzem de lazere gitti,onun da tuyleri sapsariydi. Makine gormuyodu,teyzem de jiletle alip diplrini karartti,makine daha kolay gordu. Denedin mi sen?
ZRaporu Kis_masali yok canım zaten gitmeden önce jiletleniyordum paket bitiminde tekrar paket satmaya kalkışınca kavga ettim