sinem Kızlar ben orkid kullanıyorum ama en iyisi diyolar güya ama bana kaşıntı yapıyor alternatif ne önerirsiniz?
Peride sinem Tatlım muhtemelen hassas bir cildin var bazı ciltlere ped alerji yapabiliyor ama yine de önce doktora bir göster ve daha pamuklu pedleri tercih etmeye dikkat et 💖
Burcuu sinem orkid naylon karışımı bişi. Kullandığım dönemde mahvetti beni. Neyseki kotexe geçtim rahatım. Tavsiye ederim 👍
Ecem Ben de orkid kullanıyorum sanki bence de son zamanlarda sorun yaratıyor ben de aynısını soracaktım
GleycanGne Evet orkid iyice bozdu. Pamuksu yumusakligi bir kotex yakaliyor. Molpede hic bakmayin derim. ❤
Nimettt GleycanGne ama kotex in çamaşıra tutunma özelliği pek yok bu yüzden çok rahatsızlık veriyor bana
Kubra Peride ped kullan ama pedin üstüne temiz bez kes koy.pamuklu.mantardan koruruyor ben hep temiz eski atletlerimi kesip ütüleyip boşetlere koyarım.hem yumuşacık hemde çok sağlıklı.
Nilo Moos diye bir marka var benim doktorum onu tavsiye ettim ,bana ii geldi eczanelerde satılıyor,ama hastane yakınındakilerde biraz pahalı ama iyi