HoldingAvg ben molped kullaniyorum kawinti vermiyo ama kotxs daha rahat ped kullandigini fark etmiyosun
EcemYamurKam Ben molped kullanıyorum ama kotex daha mı iyi bir de ben orkidin kısıtlaştırdığını duydum israil üretiyormuş
Kubra Peride ped kullan ama pedin üstüne temiz bez kes koy.pamuklu.mantardan koruruyor ben hep temiz eski atletlerimi kesip ütüleyip boşetlere koyarım.hem yumuşacık hemde çok sağlıklı.
sevuwhaciko hic dogum yapmadim ama kendim istemediyim icin evlendiyim gunden korundum bu ilerde hamile kalmama sorun yaparmi?
Hemayil sevuwhaciko yo hiç bir sorun olmaz.benim bi kaç arkadaşımda öyleydi bi sorun olmadı.kac zamandı evlisin canım?
Beyazipadlikiz Çoğu kişi kotex demiş ama kotexin emici özelliği benim için yeterli olmuyor kızlar... Kokuyu da iyi hapsettiği söylenemez!
oznural Beyazipadlikiz şekerim sende bi anormallik var bence. ya da yanlış çeşidini kullanıyorsun ultra gece kullandığında da yetmiyorsa bence bi doktora görün.
cansus Ben o.b tampon kullanıyorum gündüzleri gece ise always. Beden eğitimi öğretmeni olduğum için ped kullanmıyorum gündüz.