• Sağlık
  • Sizce En İyi Ped Markası Hangisi?

ben molped kullaniyorum kawinti vermiyo ama kotxs daha rahat ped kullandigini fark etmiyosun

Ben molped kullanıyorum ama kotex daha mı iyi bir de ben orkidin kısıtlaştırdığını duydum israil üretiyormuş

bir ay sonra

Peride ped kullan ama pedin üstüne temiz bez kes koy.pamuklu.mantardan koruruyor ben hep temiz eski atletlerimi kesip ütüleyip boşetlere koyarım.hem yumuşacık hemde çok sağlıklı.

11 gün sonra
    4 gün sonra
    23 gün sonra

bence orkid 🙂))

12 gün sonra
    6 gün sonra
    19 gün sonra

Ben "bella" kulaniyorum. Pamuk.

Ben molped kullanıyorum, çok yumuşak ve rahat

13 gün sonra
    6 gün sonra
    9 gün sonra

Kotex'den şaşmayın...

kesinlikle kotex! bende diğerleri alerji yapıyor çok kalitesizlerr

Çoğu kişi kotex demiş ama kotexin emici özelliği benim için yeterli olmuyor kızlar... Kokuyu da iyi hapsettiği söylenemez!

Ben o.b tampon kullanıyorum gündüzleri gece ise always. Beden eğitimi öğretmeni olduğum için ped kullanmıyorum gündüz.

Annem bebek bezi kullanıyor, size önermemi istedi 😂 Ben scarleti öneririm.

Ben organyc markasını kullanıyorum. Biraz pahalı olabilir ama naylon hiç sağlı değil.

Molped kulanıyorum bi sorun yok çok memnunum❤😍

Günlük pedde kotexx pamuklu çok memnunum Orkid markası daha güzel diye düşünüyorum.

Beyazipadlikiz şekerim sende bi anormallik var bence. ya da yanlış çeşidini kullanıyorsun ultra gece kullandığında da yetmiyorsa bence bi doktora görün.

sinem alternatif kotex olabilir bence çok rahat kullanımı

sinem kotexten asla vazgeçmem yumuşacık

Orkidden başka bir şey nasıl güveniyorsunuz?

• ebru bunu yanıtladı.

Foxydaisical ben de sizin gibi düşünüyordum ama kotex gerçekten rahatmış

Angelsecret kullanıyordum 1 numaraydı taaki dolar yükselene kadar 🙄 şimdi kotexe geçtim onun yerini tutmasada idare ediyorum

sinem kesinlikle kumaş pedler çar internette satılıyor ve çok pratik ve çok rahat fakat kotexi de öneririm