avokado_sever30 Limonlupopkek keçi sütü efsana gerçekten sivilcelere çok iyi geliyor kardeşim kullanıyor
Limonlupopkek avokado_sever30 benim de sivilce problemim var tabi sivilce izleri de deneyim o zmn. Tesekkur ederim
Rouge Limonlupopkek benimde sürekli karsıma cıkıyo hep böyle oluyo zaten almicam diyorum alana kadar aklıma sokuyolar şimdi burda biri över aklıma yatar alırım
jeliiibon Limonlupopkek ben kullanıyorum memnunum evet vaatlerini yerine getiriyor tabiki her cilt farklıdır alıp denemeden göremezsiniz ama sivilcelere iyi geliyor aydınlatıyor cildi
Rouge Limonlupopkek evet dedim ya övülür alırım diye dayanabildigim kadar dayanıcam olmadı bende alırım hep böyle oluyo bizde deneyelim bakalım😂
Sonter Rouge yurt dışına da kargo yapılıyor 🌺ama ücreti ne şekilde oluyor belli olmuyor. Hatta bayi olup kendiniz de alabilirsiniz 🥳🤭
Fatma27 Limonlupopkek Limonlupopkek ben yaklaşık iki aydır kullanıyorum Cildi yumuşacık yapiyor aydınlık veriyor pürüzsüz bir görünüm sağlıyor 😊
deleted77 Limonlupopkek bunun için şikayet vara bakmanı tavsiye ederim şimdi baktım ben sonuçlar fena 😂 cidden satıcılar iyi yorumlar yapıyor bu tarz şeylerde 🤷♀️ Bence bildiğimiz onaylı güvenilir markalardan vazgeçmemeliyiz
Limonlupopkek deleted77 dusunuyorum satis yapsan.urunumu bende cok overdim🤣 karsima cok cikinca gercekten kullanicilarin yorumunu merak ettim
Bisusamtanesi @Limonlupopkek Ben satıyorum canım kullanan herkes Çk memnun sabunun hammaddesi reishi mantarı olduğu için bitki sabundur
Fatma27 Limonlupopkek keçi sütlü ve şeffaf sabun kullanıyorum aynı zamanda da kendim de ürünü tanıtıyorum 🤍
Eda3405 Limonlupopkek evett ben egzamam icin kullandim ve mukemmell suan da satisini yapiyorum. Sadece sabun degil benim babam da karaciger ve bobrek sorunu var caylari kahvelri de babama iyi geliyo